Angelina Ballerina

Emil har fått ett nytt favorit program på Bollibompa, Angelina Ballerina, han sitter som förhäxad och tittar, rör inte en muskel. Och när det är slut säger han att han också vill ha en så fin klänning och dansa så fint. Min lilla ballerina! Han älskar även att sitta och titta på Grys smycke skrin som har en dansande och spelande ballerina, känner på hennes kjol och sen ställer han sig på tå och dansar runt med händerna i en båge över huvudet. Så fantastiskt gulligt att jag smäller av. Kommer att tänka på filmen Elliot, pojken som vill dansa ballet men har en pappa som vill att han ska boxas!!!!! Ja så kommer det ju förståss att inte bli här, vill pojken dansa ballet i rosa tyll kjol så får han det.

För ovanlighetens skull så fick mina barn för sig att sova samtidigt idag, så jag tänkt att jag skulle passa på att vila lite jag med. Gry brukar inte sova så länge men jag hoppades på att jag skulle få sträcka ut mig i en halvtimme i alla fall, med lite tur.........3(!) timmar senare så vaknade vi........GÄSP! Det var inte alls dumt men hela dagen blev alldeles knasig och vi kom inte igång med någonting och fick aldrig upp farten igen. Rätt vad det var så skulle det lagas middag (tortilla lasagne blev det idag....igen), och efter middagen så skulle vi till Maarit. För lilla killen skulle ju på äventyr och sova över hos moster, alltid lika spännande. Gry blev förståss lite missnöjd över att vi lämnade honom där, men hon kom till ro och somnade när vi kom hem (tutte slurk funkar i alla lägen, länge leve bröstmjölk!!).
Och när jag väl satt där hemma i lugn och ro, nersjunken i soffan (borde vara ute och springa säger mitt samvete....och midje måttet framför allt) kommer jag på!!!!!! Rackarns jag glömde att packa ner regnskyddet till vagnen. Kollar in vädret på nyheterna, kanske har prognosen från igår ändrats, men nej.....regn massor av regn ska det bli i morgon. Min lilla kille kommer att bli blöt konstaterade jag. Ja det var väl förväl att jag kom ihåg att packa ner regnkläderna i alla fall. Ja de löser det nog på något bra sätt ska bli spännande att se i morgon när jag ska möta dom i Solna centrum vid 10.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0