Sanningens minut.

Nu finns det inga ursäkter mera, det är bara att se sanningen i vitögat, bita ihop och ta verkligheten för vad den är...... Förra veckan fegade jag ur och fann massor av "bra" ursäkter. Men inte nu mera, nu är det färdigt med slappandet och slarvandet.
Efter ett fem veckor lång sommar uppehåll och med något av en ångest klump i magen, så tog jag mig i kragen och gick till Viktväktarna idag. Efter att ha kämpat så hårt och varit så duktig hela våren (18 kg) så kan jag ju inte bara ge upp nu. Och vad lätt det var att falla ner i samma gamla vanliga beteende bara för att det var semester.
Som sagt det var fem veckor sedan sist jag var och vägde mig, och det har varit mycket glass, pizza, hamburgare och godis under den tiden. Jag hade mentalt förberett mig på att det skulle sluta på +3 kg, och det hade faktiskt fortfarande varit innom rimmliga gränser. Förhoppningen innan uppehållet var att vikten skulle stanna på plus minus noll med en marginal på +3 kg och skulle jag gått ner så skulle det vara en bonus.
Klev upp på vågen något nervös....vågade inte titta.....kikade lite.....ett stort leende sprider sig i mitt ansikte. Det vart visserligen ett plus i min bok, men det blev bara +0,8 kg, jag vart och är fortfarande jätte stolt. Trotts att jag slarvat endel med maten så visar det ju att jag skött mig hyffsat, det jag slarvat med maten har jag tagit igen med motionen. Ja jag har endel att tacka helvetes backen i Storskog för som jag rännde upp och ner för en miljard gånger när barnen ville sova i vagnen.
Ja nu är det bara 8 kg kvar tills jag nått min målvikt, och när jag skrev in mig hos viktväktarna så lovade jag mig själv att jag skulle ge det ett år, och som det ser ut nu så kommer jag att fixa det, men de sista 10 kilona kommer att bli jobbigt och jag kommer att få kämpa. Men är det någonting jag är så är det envis så jag kommer att grejja det.

Gry har varit på 10 månaders kontroll idag , trotts att hon är 11 månader....ja det är mycket barn här i Edsberg, ja det kryllar av dom. Hon växer som hon ska, beter sig som hon ska, ja hon verkar vara helt normal. När jag rådfrågade dom (läkaren och sjuksköterskan) hur jag ska gå till väga med ammning och kvälls rutiner så var deras tips att jag inte skulle vara hemma om kvällarna. Nicke tyckte inte att det var någon strålande idè!!!!! Undra varför????? *S*  Jag tyckte att det var en lysande idè.

När jag hämtat Emil på dagis och frågade honom om hur dagen varit och ifall att han haft kul. Svarade han: Nä Emil ville hem. Vad säger man då???? Varför tycker han inte att dagis är kul längre???
Jag får avvakta och se hur det går nästa vecka, är det fortfarande motigt och jobbigt för honom då så får jag ta tag i det, försöka ta reda på vad som är fel. Kanske och förhoppningsvis är det bara att hans favorit fröknar är på semester, allt kanske blir bra när de kommer tillbaka. Ja jag ger det nästa vecka också.

I morgon ska han ändå inte till dagis för då ska vi ut och åka båååååt.

Jag hade 2 samtal att kommaihåg att ringa idag, inget av det har jag kommit ihåg........Har vissa likheter med en guldfisk.

Dagens rätt: Citron kyckling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0