Feberfritt

Idag är det första dagen på länge som ingen här hemma har feber, och Nicke är åter på jobbet.
Hmmm det finns mycket bra med att ha det sjukt här hemma, och det allra bästa är ju att få ha Nicke hemma. Så nu längtar jag mer än någonsin tills han är julledig, för då är han hemma ända till 7 januari. Läntar längtar längtar!

Ja det här med julklappar har ju hamnat lite på efterkälken, och bara för att det är feberfritt så är de inte riktigt pigga för att gå på stan med mamma. Hade tänkt från början att ta en sväng till stinsen idag då lite nya pengar kommit in på kontot, ja för de gammla gjorde vi slut på vid Emils födelsedag! För tomten är ju på stinsen och man får lämna sina önskelistor till honom, men nu är det som det är och barnen får snällt tala om för sin mamma eller pappa i stället för till tomten vad de önskar.

Så på lördag blir det julklapps rejs....Och jag tror nog att vi kommer att vara helt alena i alla affärer!!!!! Eller också inte. Nicke tar bilen till Toys`r´us och jag tar barnen i vagnen och går till Stinsen och handlar. Ja det är lika bra vi börjar tidigt på morgonen. Och när Nicke är klar med barnens klappar så möter han upp oss så kan vi göra lite gemensam shoping, tur stinsen har öppet till 21.00.
Ja så ser i alla fall planen ut, och blir vi inte friska så skiter vi i julen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej besök gärna min blogg och besvara dagens fråga :)

2007-12-19 @ 09:33:10
URL: http://maaango.blogg.se
Postat av: Anonym

alltid kul med barn tycker jag : ) , vad är bättre än att se dem lyckliga ? God Jul på dig

2007-12-19 @ 09:55:00
URL: http://maaango.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0