Vardag igen

Ja då var det måndag igen med allt vad det innebär.
Insåg igår att i morgon är det Maarits födelsedag och att idag var den enda dag hon hade tid att fira det..Hmmmmm och pressenten var förståss fixad sen länge tillbaka.....Ähh nähe inte det. Tänk att december alltid kommer som en chock, man har ju ingen aaaaaning om att alla fyller år, det kommer ju som en fullständig överraskning varje år.
Jaha då var det bara att skippa öppnis och handla pressent i stället, kul det regnar.......Ja ja det var bara att dra på sig regnstället och knalla iväg. Frågan var ju bara nu VAD ska man köpa, jag är ju såååå kass på detdär med pressenter. Gick på Nickes förslag och köpte en DVD spelare till henne, så nu har nog alla i sverige en DVD. Passade på att inhandla en tomteluva till Gry också så nu har barnen en varsin och slipper slåss om vem som ska ha den på sig. Kollade lite på julklappar också, men det är ju sååååå j-a tråkigt så jag sket i det. 
Sen fick det bli lunch på Stinsen innan jag gick hem igen, och det regnade fortfarande.........

Hem en liten stund och slå in paketet och låta Gry rejsa av sig lite innan vi gick och hämta Emil, och det regnade fortfarande. Det var inga som hellst problem att få med sig Emil hem när jag berättade att vi skulle gå direkt till bussen och åka till Maarit. Yippi jublade han och  klädde på sig glatt, sen var det bara att gå till bussen, och det regnade. Väl framme i Bromma kom Maarit och mötte oss, och det regnade.

Emil hade bakat gulbulle på dagis idag som han bjöd Maarit på, de var jätte goda. Och jag tror nog att Maarit blev lite glad över pressenten från oss. Fikade och busade lite, och Nicke ringde när han åkte från jobbet och tog upp en middagsbeställning. När vi käkat middag och lite godis till efterrätt så tog vi våra trötta barn och for hem, ja det var bäst att göra det INNAN de tagit sönder något, och ute regnade det.

Hade fullt sjå med att hålla Gry vaken på vägen hem, men att sitta och killa henne på låren funkar. Hon blir ju förståss lite grinig efter ett tag. Ja man kan ju bara tänka själv hur det skulle vara om någon hela tiden satt och killa en när man höll på att somna, ja jag hade ju inte varit jätte glad då.

Kommentarer
Postat av: Hon som fyller år imorgon

Hon blev glad! Nu ska hon bara fundera ut hur man kopplar ihop allt och det kan ju ta lite tid...

2007-12-03 @ 23:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0