Varmkorv på IKEA

Förmiddagen bestod mest av att omorganisera planerna för nyårsafton.........
Alla planer blev ikullvälta då värdparets barn är sjuka i hosta och feber, känns väldigt bekant.
Så det var bara att styra om de som hållt sig friska till ett annat lämpligt hem att laga och inta middag och dricka endel bubbel.
Det känns jätte tråkigt att alla inte är friska och inte kan vara med, men det är ju tyvärr sånt som händer. Och nu hoppas vi bara att vi andra ska få vara friska och krya under morgondagen och kvällen.

När barnen sovit middag så började de (och deras mamma) att känna sig ganska rastlösa och ha en hel del spring i benen, så vi tog en eftermiddagstur till IKEA för att kolla lite efter en byrå att ha i hallen nu när den inte är fullproppad av vagnar. Det är nog bara den här familjen som åker till IKEA bara för att titta på en grej, helt utan tanke på att köpa den nu, mitt i mellandags rean.......Ja jag kan ju säga som så att vi var ju inte ensamma där. Men Emil tyckte att det var kul att kuta runt där och kolla på alla möbler, och Gry släppte vi lös en stund på barnavdelningen så hon också fick springa lite och åka rutchkana. Och utan att ha handlat en endaste grej kryssade vi förbi de ringlande köerna och gick och käkade lite varmkorv.

Och byrån får vi ta och lägga på is ett litet tag till för ev. så ska vi gå och titta på en anna lägenhet snart, och känns det ok så flyttar vi kanske. Den är lite mindre men mycket bättre planerad och har ett STORT badrum. Men det ska till att den känns bättre än den vi har idag för jag flyttar inte, med allt vad det innebär, till något likvärdigt som vi har. Men vi ska börja med att se om vi får komma och titta på den, som det ser ut nu så kommer vi att bli erbjudna den men vi får vänta till på torsdag innan vi vet säkert.

Igår satt jag och läste Katjas makes blogg där han sumerade det gångna året. Och det var nästan så att jag fick en tår i ögat när jag läste om deras händelserika och fantastiska år, ja de har ju både fått barn och gift sig och en hel del annat smått och gott.
Och då tänkte jag att det kunde ju vara kul att göra en egen liten sumering av mitt år, och började genast fundera hur det varit.......Hmmmmm

Jag har varit arg och arg och arg sen grät jag en skvätt.....Insåg att jag var fet, blev lite arg, skrev in mig på viktväktarna. Och sen var jag lite arg, sur och förbannad. Och sen var jag mera arg och lite mer arg och förengångskull var jag lite arg...........Och sen var året slut!!!!!!!
Hahaha nä riktigt så illa är det väl inte, men arg har jag varit men det är i och för sig inget nytt för det har jag ju varit i hela mitt liv.
Men det bästa med året som gått är att jag har gått ner 20 kg, att Nicke stått ut med mig och fortfarande älskar mig (PUSS DU ÄR MITT ALLT) och att mina barn är de dom är.

Så nu är det bara att vänta och se hur 2008 blir.

Kommentarer
Postat av: Katja

Jag håller tummarna för att det är kanonfin lägenhet!

2008 kommer bli ett fantastiskt år för er gumman. Om inte annat kommer ju jag och hälsar på sen hihi.
Älskar dig! Puss och kram och gott nytt år på er.

2007-12-31 @ 00:32:16
Postat av: Lenis

Gott nytt år Nina o Nicke o busfröna!¨
kram från boråsarna...

2007-12-31 @ 14:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0