En blogg!!!!!

Jaha nu har även jag skaffat mig en blogg.
Då man aldrig numera tycks ha tid att prata med sina vänner och bekanta så är det väl bara att skriva här och berätta vad jag fyller mina dagar med. Och om någon dessutom skulle vara intresserad att läsa det så är ju det ett plus.
Men än har vi ju inte sett om jag kommer att ta mig tiden att skriva, men man får hoppas på det bästa.

Nu har jag i alla fall semestern framför mig, ja semester för mig just nu innebär ju att Nicke är hemma. För jobba minns jag knappt hur det var. Ja man har ju lyckats ta sig till jobbet ett par gånger den senaste tiden, och appro på det så fick jag faktiskt lite lön denna månad. Och jag hade dessutom tagit ut lite mer föräldrapenning än jag brukar, så gissa om jag känner mig RIK SOM ETT TROLL just nu. Så i morgon ska jag ha en Nina dag, frissan, shopa lite, käka sushi och bara mysa i mitt eget sällskap utan mina 2 barn hängandes i kjoltyget.

Vi ska till en början bara driva runt här hemma nu i en vecka. Till helgen kommer "faster Mia" på besök, då far vi ut till Taxinge slott för en hel dag med kakbuffè och sol och bad (om vädret tillåter).
Sen ska vi till Mumindalen med Lingemarks och det ska bli så bus kul att det liknar ingenting.
Resten av semestern ska vi tillbringa uppe i Storskog, Tärnaby och boxas med myggen.

Jaha och nu vaknar lilla Gry och tycker att det är dags att komma upp och vara lite social med mamma, och jag ville ju ha lite vuxen tid med Nicke.......Ja ja det är väl så livet som småbarnsförälder är. Bäst jag går och tar hand om henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0