Sista semester dagen

Ja imorgon är det åter in i verkligheten efter en jätte härlig men sömnfattig semester, det är inte klokt vad tiden har gått fort, och trotts att man just inte har sovit så bra om nätterna så känner man sig ganska utvilad och fräsch ändå, för att inte tala om vad snäll och glad jag känner mig. Nästen lite nyförälskad i min läckra sambo.

Och du Katja, vi saknar er massor här hemma också och skulle vilja ha er här så att man fick skämma bort er lite nu när ni har blivit föräldrar till ett sådant prakt exemplar till pojke. Tur vi har våra bloggar så vi i alla fall får lite insyn i varandras liv. Puss till er där borta på Madeira.

Idag har vi gjort en liten utflykt till Öfver-Järva Gård, mycket trevligt. Ett fik med massor av hembakta gosaker och allt var krav och rättvise märkt, så det känndes bra för både själ, hjärta och figuren att göra ett besök där. Och så hade de lite får och en tupp att kolla på, och till Emils stora förtjusning så höll de på att mocka rent hos fåren och körde bort ett stoooort lass med bajs. Han tycker att sånt är väldigt kul sen vi var och kolla in bajshögen intill Anders ladugård.
Bajs är livet!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0