Äventyr nr 2

Då har man sagt hejdå till Katja och hennes familj för denna gång, nästa gång vi ses så hoppas jag att det är hemma hos henne på Madeira. Jo det ligger ganska på topp som prio ett att spara pengar till när jag börjar jobba, jo en utlands resa kan jag leva med. Men de påstår att vi bara har ett år på oss att hinna dit......Kanske är så att de verkligen tänker flytta hit till Sverige (hoppas hoppas). Ja så man får lägga manken till med sparandet, kanske är vi där till hösten, lagom till Afrika vindarna blåser över Madeira. Ja då kan vi inte klaga på värmen i alla fall.

Det var precis så att vi hann med bussen som gick 14.30. Tyckte ju innan att jag skulle ha gott om tid!!!!!! Barnen skulle både hinna äta och sova i lugn och ro, jo  man tycker ju så mycket!
Gry somnade ju som sagt redan i vagnen på väg hem och Emil han ju i alla fall äta lunch. Och jag trodde ju att Gry skulle vakna typ vid 13 och vara hungrig, jag hade fel! Jag fick väcka båda två kl 13.40!!!!! Så medans jag klädde Emil så fick Gry en kall korv att tugga i sig, gissa om hon var nöjd med den lunchen, ja hon tuggade glatt i sig en till medan vi klädde på oss ytterkläderna och en tredje korv slank ner medan vi tog oss ner till barnvagnsrummet för att rota fram dubbelvagnen, som av någon anledning alltid hamnar längst in under div pulkor och grejjor.
Sen var det bara att rejsa iväg till bussen, och kl 15 var vi i Täby centrum.
Och för att få ens en liten chans att få sitta ner och prata med Katja, Fredrik och Cissi (som också dök upp) så plockade jag fram mitt mutar-mästar-äss ur skjort ärmen, så barnens mellis bestod av glass och chokladboll!!!!! Kände mig som en riktigt bra mamma!!!!!! Men barnen var nöjda hehe. Ja jag bör väl tillägga att det händer inte varje dag att de får sånt lyxmellis, men vad gör man inte för att få sitta ner ett tag och hinna prata lite.

Nicke kom till Täby så fort han kunde efter jobbet, men det gick ju inte så fort han tänkt då han fastnade i bilkö. Tanken var ju att han bara skulle plocka upp oss och så skulle vi fara hem och fixa käk, men nu hade klockan hunnit bli för mycket och magarna alldeles för kurriga så det blev en middag på Mcdonalds, jo så barnen fortsatte att vara ganska nöjda. Sen i bilen hem hade jag fullt sjå med att hålla Gry vaken, och det fixade jag genom att sitta och killa henne på låren. Hon blev lite grinig på slutet men vaken var hon när vi kom hem.

Och självklart så hade bokat tvättid en kväll som denna, så det var bara att rafsa ihop smuttstvätten och rejsa ner i tvättstugan. Tog Emil med mig och det fick bli en avslutning på denna roliga dag. Gissa om han tycker att det är roligt att följa med dit ner, särskilt när klockan egentligen är efter natti natti.
Medan jag var ner till affären och handlade lite mjölk så har resten av min familj somnat så gott så gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0