Det blev bröllop idag.......

En grå mulen tisdag, molnen hänger tunga och regnet duggar då och då. Trotts plusgrade på termometern så kryper kylan in och igenom allt bara man är ute en liten stund.
Vad känns inte mer uppiggande då än ett bröllop?
Jaha, vad behöver man då???????????
Ett Stadshus, en vigselförättare....så långt allt klart.
Hindersprövning.....ojojoj vad sånt kan dra ut på tiden, och krångligt blir det med medborgarskap odyl....men YES, det kom med posten igår.
Ringar.....klart för länge sedan.
Och då var det visst bara ett brudpar kvar!!!!!!!
Och jag vet några som väntat på denna dag väldigt lääääänge, och äntligen var det dags.

Det var en ära för mig att få vara med och delta när Katja och Fredrik lovade varandra evig trohet och livslång kärlek.
Och det var på håret att jag faktiskt inte hade kunnat vara med, då vigseln var idag (en tisdag) kl 16.00 i Eskilstuna. Men ibland så har man bara ödet på sin sida, och denna gång var det så att Nicke hade ett kundbesök idag kl 10.00 just i Eskilstuna. Så hela familjen for ju dit och tillbringade dagen där och delade denna fantastiska dag av förberedelser med Katja och sedan slutligen vara med på Katjas och Fredriks vigsel.
Jag är så glad att jag fick vara med och dela denna dag, om än jag var tvungen att åka hem när det var dags för restaurang besök med drycker man blir glad av. För så dags så var mina barn såååå trötta att de höll på att gå i bitar.

Ett stort GRATTIS och SKÅL till brudparet!


              



Ja denna dag har ju inte gjort mig mindre sugen på bröllop, fast vi siktar nog på en torsdag eftermiddag!!!! *S*


Ja det har varit en lång och intensiv dag, den började tidigt, 05.30 ringde min klocka. Insåg ju att ville jag duscha så var det bara att kliva upp tidigt. För inte nog med att vi skulle vara i Eskilstuna kl 10.00, lilla killen Emil har ju blivit så stor att han skulle till tandläkaren. Kl 7.40 hade vi tid hos tandläkare Cecilia, spänd och full av förväntan så åkte vi dit. Och han var sååå duktig och jag blev så stolt. Han gick in och var mäkta imponerad av allt som fanns där inne, stolen, kranen, lamporna ja allt stod han och tittade på med stora runda ögon. Sen klättrade han upp i stolen, la sig ner och gapade stort som en krokodil så Cecilia fick räkna tänderna. Och vi fick beröm för att de var så bra borstade och nästan alla tände hade kommit, två kindtänder nertil saknas än. Så om 2 år är Emil välkommen tillbaka. Och med sig därifrån fick han en ballong, en tandborste, en tandkräm, en liten giraff och ett sudd. Ja det var stort för den lilla killen.

Och resten av dagen gick ju som sagt i kärlekens tecken, och jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för deras skull. Och jag tror nog att just nu i skrivande stund så är det nog full håll i gång på den restaurang de befinner sig på. Hade varit jätte kul att vara med, men man kan inte få allt. Jag får svinga en bägare med Katja på fredag.

Klockan var 19.00 innan vi kom hem, barnen hade inte ätit middag eftrsom de båda somnade som medvetslösa i bilen hem så det var lika bra att köra på. Så det var inget annat att göra än att sätta igång att laga mat till de små liven. Sen var det inte mycke kvar av denna dagen för dom, och jag lovar att det blev tyst ganska fort i deras sovrum efter att lampan släckts.
En UNDERBAR dag som jag aldrig hade velat vara utan.   

Kommentarer
Postat av: Lenis

Det låter som att nån är sugen på att gifta sig tycker jag??? :)

2007-11-22 @ 13:36:34
URL: http://bisonoxe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0