Fotografering

Idag var det fotografering på dagis vilket innebar att samtliga barn skulle vara där senast 8.30.
Nicke hade lovat att hjälpa mig med barnen på morgonen innan han for till jobbet, men vad hjälpte det när Emil bara sov och sov och sov. Ja tillslut satt vi alla tre hos honom och ruskade om honom och hojtade GOMORRON. Han påminner om en viss moster när man ska väcka honom, grymtar lite vänder sig om och fortsätter sova. Han brukar ju vara den som vaknar först av oss alla i vanliga fall, typiskt att han ska ta sovmorgon just en dag när man har brådis, och varför kan inte det hända en lördag????????
Ja Nicke var ju tvungen att fara till jobbet och jag fick rejsa runt här själv, men vi han....ja klockan var 2 minuter över halv när vi kom inflåsande....men jag såg att det var många fler som kom senare.

Gick inte till öppnis med Gry för hon är lite snorig och hängig så vi gick direkt hem.
Hade tänkt att städa medan Gry sov, men jag somnade ju så sött själv när jag nattade henne och vaknade 2 timmar senare....Ja så det  var bara att väcka Gry och gå till dagis och hämta Emil.

Fotograferingen hade gått bra och nu är det bara att vänta på att bilderna ska komma. Nästa måndag är det fotografering på öppnis, funderar på att låta Emil få vara ledig från dagis och följa med så att jag kan få ett syskonfoto på de små liven.

I kväll så ska jag på föräldrarådsmöte på dagis, och det krockar ju givetvis med min kvällspromenad, men drar det inte ut på tiden så kan jag ju gå en sväng efteråt. Men man vill ju hem också....och sova, ja det verkar vara det enda jag vill numera!

Emil är också snorig och hostig, så nu får man väl se om de blir sjuka eller vad det blir av det där snoret och hostan, än så länge mår i alla fall jag bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0