Fredag

Idag är det fredag och det innebär att Katja faktiskt går på svensk mark. Yippppiii äntligen, vad jag har saknat henne. Men tyvärr kommer det att dröja ytterligare en vecka innan jag får träffa henne eftersom hon åker till Eskilstuna först. Och hur järna jag än skulle vilja åka dit och anfalla henne med miljoner kramar och pussar så går det inte. *snyft*
Vid sånna här tillfällen så kan jag ångra så grönjävligt att jag aldrig tagit det där förbannade körkortet. Ja en gång i tiden var jag i alla fall på god väg, men det sket sig om man säger så.

Så Katja hade jag haft bil och körkort så hade jag kommit på studs, tagit en kaffe med dig och gjort en julskinka åt dig, varje dag hade jag rejsat till Eskilstuna tills du kom hit. Bara så du inte går och tror något annat.

Ja men nu är det som det är och jag får vänta tills nästa fredag, men då å andra sidan ska vi umgås för båda har fått permis från man och barn.

Idag har vi inte varit så värst överaktiva här hemma jag och barnen, en promanad till affären är allt vi lyckats få till.
Vi spar på krutet tills i morgon då lilla mamsen fyller 70 och har ett stort partaj. Party party!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0