Hemma idag igen

Vi blev hemma idag igen, Emil var på väg till dagis i morse och vi var på gång. Men som tur var ringde Lenita och berättade att det var lite magsjukt på dagis. Bestämde då genast att Emil skulle få vara hemma idag också, för någon magsjuka vill jag inte ha med hem om det går att undvika.

Så dagens sysselsättning var att dammsuga soffor, allt började med att Emil drog ner alla soffkuddar på golvet och skulle bygga något. Och då blev ju alla smulor och kraffs väldigt uppenbart när de låg där i soffan och blottade sig för mig. Så jag frågade Emil om han ville hjälpa mig att dammsuga upp skräpet, OM han ville. Killen jublade av glädje och så blev sofforna rea, nja rena är ju synd att kalla dom men de blev fria från lösa partiklar i alla fall. Ja en vacker dag så ska jag ta och klä av sofforna och tvätta, tur det inte är en så vacker dag idag då!
Medan dammsugaren var framme så fanns det ju ingen anledning att inte köra runt med den i resten av lägenheten, det är ju snabbt gjort.

Och av en händelse när jag kröp runt på köksgolvet med mina barn så råkade jag se hur våra köksstolar ser ut, inte jätte rena, full av stänk och snusk. Ja så då var det bara att skura av dom också, jag gav Emil och Gry en varsin trasa så de hjälpte glatt till, och Emil torkade av skåpluckor och lådor av glatta livet.

Så fort barnen vaknar så ska vi ut till lekparken och busa och få lite frisk luft i våra lungor. Vi ska träffa Elisabeth, Marcus och Filip där, och när jag frågade om Emil ville gå dit och träffa dom så jublade han och sträckte upp båda händerna i luften....tolkar det som ett ja.


Kommentarer
Postat av: En av de äldre och klokare systrarna (den med korna)

Det var en mening jag inte riktigt förstod... "Medan dammsugaren var framme så fanns det ju ingen anledning att inte köra runt med den i resten av lägenheten"
Vår dammsugare står alltid framme (städskåpet är fullt av annat jox...) men det verkar alltid finnas en anledning att inte köra runt med den i huset. Vad gör vi för fel??

2007-11-07 @ 16:28:52
Postat av: Nina

Jag förstår att du inte förstår....
Det är konstiga saker jag pratar om, inte ens 2.0 på högskoleprovet hjälper!!!! *S*

2007-11-07 @ 17:06:54
Postat av: En annan äldre syster till den äldre systern med korna

Våran dammsugare står också alltid framme för vi har också fullt med annat i städskåpet - vi måste ha lite samma gener eller?

2007-11-07 @ 19:52:16
Postat av: Nina

Ser vissa likheter.....det är nämnligen fullt där min dammsugare oxå ska stå.......
Hur har den sista systern? Kanske hon har sorterat in sin dammsugare på ett bra sätt? *S*

2007-11-07 @ 21:42:36
Postat av: En lite yngre syster till den lite äldre systern med korna och den ännu äldre systern till systern med korna

Min dammsugare står i städskåpet när jag inte dammsuger.

2007-11-08 @ 21:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0