Jag ska inte äta........

......är det nya från Emils sida. Igår när vi skulle äta middag så var Nicke sen och jag och barnen skulle börja äta. Emil kommer inte när jag ropar och när jag frågar om han ska komma och äta så svarar han nej. Frågar då om han vill vänta tills pappa kommer och äta med honom och får då ett tveksamt ja till svar. När Nicke väl kommer hem och sätter sig vid bordet så kommer Emil med mitt IKEA kort och säger:
-Mamma kolla! Emil ska inte äta, det står så här. Och så tryckert han upp kortet i ansiktet på mig.........
Jaha vad svarar man på det? Jo man skrattar och säger ok, va utan mat då´rå. Och tänker att han får väl ta en macka i kväll om han blir hungrig. Men han dricker sin proviva innan det är dags och sova och är nöjd med det, ja så killen var väl inte hungrig helt enlkelt. Och jag är inte den som strider om mat, han käkar när hungern blir för besvärlig.
Så i morse så tänkte jag att han skulle vara vrålhungrig......men nä.
Samma visa, Emil ska inte ha!!!!! Jag frågade om han inte var hungrig och då svarade han jo, men Emil ska inte äta!!!!!! Nähe sa jag och då ska Emil inte gå till kyrkis heller då? För mamma går inte till kyrkis med en hungrig och grinig kille, svarade jag. Och då började han att äta, och han åt sina puffar och youghurt och han åt sin macka med god aptit, för hungrig det var han ju.
Ja är man 3 år och kan säga nej så är man.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Haha jasså det är sån man är i 3års åldern..

2007-11-22 @ 14:28:41
URL: http://ceciliamoberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0