MORRRRRRR

Min första tanke i morse var att det hade ju varit härligt med lite sömn.........
Men näää inte det, Gry har hållt mig vaken. För det första så ville hon inte somna igår kväll, eller jo hon somnade som vanligt och vaknade efter 30 min och hade sovit klart!!!!!!! Tog med henne i sängen och gick och la mig strax efter 22, och sedan resten av kvällen och natten så vaknade hon MINST en gång i timmen, så NÄÄÄ jag har inte sovit i natt.
Så humöret var inte på topp när klockan ringde och det var dags att gå upp, och dessutom så kändes det som att en förkylning höll på att bryta ut i min kropp. GRRRRRR och MORRRRR snor i näsan och ont i halsen humöret var riktigt avgrundsdåligt, och hela morgonen bestod av bråk, skrik och panik med barnen innan vi kom iväg till dagis, och jag var redo för att ge bort barnen till vem som hellst och själv var jag redo för en stå plats i Nybroviken. Hatar sånnahär dagar, hatar när jag bråkar merd mina barn och jag HATAR att se barnen lessna för att jag varit en arg monster mamma.

Trotts allt så gick jag ner på öppnis så Gry fick se lite snälla ochg trevliga människor. Sen när hon var trött så tycktejag att det var läge för en rask promenad och försöka springa ifrån det dåliga humöret som visst aldrig ville försvinna. Jag gick och gick och försökte springa ifrån mig själv och mitt vidriga humör, men vad händer????? Jag är fan om möjligt ännu grinigare när jag kommer hem..............GRRRRRRRRRR och ännu mera MORRRRRRRRR
Går på toa och upptäcker att jag fått mens.......jaha men då förstår jag!
Hittar en halväten 200 g marabou mjölkchoklad kaka med nonstop i skåpet som jag gladeligen åt upp. Den skulle jag och Nicke festat loss på igår kväll när barnen somnat och vi hade lite vuxentid....jojo det blev ju mycket av med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0