Snålt med sömn i natt........

Ja barnen somnade ju så snällt igår, men det behöver ju inte betyda att de tänker sova gott hela natten......
Nä 21.30 tyckte de att de sovit klart!!!!!!!!! Nicke kom upp med Gry till mig och gick in och försökte få Emil att somna om. Och dom två såg jag inte av något mer på hela kvällen, för när Emil väl somnade så hade Nicke gjort det med.
Gry rejsade runt här som en tok och hade inte för avsikt att somna om inte. Vid 22.30 så tog jag henne med mig i våran säng och släckte alla lampor. Ja tillslut kom även hon till ro! Men jag och Nicke låg där med tomma magar.....för vi hade inte ätit någon middag då vi hade tänkt att fika något när barnen somnat.
Nicke hade vaknat vid 03.00 tiden och varit så vråååål hungrig att han var tvungen att gå upp och ta sig något. Han sa att min mage kurrat när han kom och la sig, gissa om jag var hungrig när jag vaknade.
Ja lite sömn fick vi och äta kan vi ju göra idag!

Det var två trötta barn jag hade att göra med här i morse, men vi kom iväg till dagis i tid. Men sen känndes det som om en våg av oflyt drog över mig. Min plan för dagern var att åka till Kista Galleria och handla något fint till Katja. Och när jag kommer så att jag ser busshållplatsen så ser jag hur min buss just åker, tänkte inte så mycket på det för de går ju ganska ofta.....ja ialla fall fram till 9, och nu var ju klockan 9.05.......Jaha nästa går 9.22, tänker att jag går ner till Danderydsvägen och kollar när en annan buss går, visserligen tar den längra tid men jag slipper byta buss. Jaha den hade precis gått och nästa dröjde till 10.05. Ja då är det inget annat att göra än vänta på 9.22 bussen, och det är nästan så att jag förväntar mnig att när bussen väl kommer så är den full av barnvagnar och jag kommer inte att få plats. Men så mycket oflyt hade jag inte, och nu tar mitt oflyt faktiskt slut (men det vet jag ju inte om än) för väl i Sollentuna centrum, där jag ska byta buss, är bussen till Kista tack ock lov försenad så den kom i stort sett samtidigt som jag. Och när jag kommer till Kista så är klockan 9.45 och affärerna öppnar ju inte förrän 10.00, vilket jag inte hade någon som hellst tanka på. Så allt har en mening, hade jag inte missat bussen så hade väntan på att affärerna skulle öppna blivit väldigt lång. Nu blev det bara en väntan på en kvart och vad passar inte bättre för att slåihjäl en kvart, jo en latte.....Så jag och Gry gick och fikade tills affärerna öppnade och hade det så mysigt.

Eftersom jag visste i stort sett vad jag skulle köpa så var det ganska fort gjort.
Och medan vi väntade på att bli lite lunch hungriga så promenerade vi runt och Gry charmade alla hon mötte. När vi käkat lunch så åkte vi hem, för snart var det ju dags att hämta Emil på dagis. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0