Tröttmössa

Jag har chockat min kropp med sömn och nu vill den bara ha mera.......
Jag sa godnatt och gled in i en medvetslös sömn igår vid 23.30 och var inte medveten om någonting som hände runt omkring förrän min telefon började skrälla helt hysteriskt vid 9 i morse, och gissa vem det var????? Jo Nicke...morrrrrrr. Talade om för honom att jag sov äver hos Maarit just för att få sova. Men han tog ju för givet förståss att jag skulle ha vaknat för längesedan när klockan var så mycket.
Men till min egen häpnad så somnade jag faktiskt om och sov åter igen som medvetslös till klockan 11 då telefonen började skrälla igen. Gissa vem det var denna gång? Jo åter igen fick Nicke den äran att väcka mig ur min medvetslöshet. Gissa om han var nöjd nu! Själv så började jag nu känna att det var väl dags att vakna till, men min kropp ville något helt annat.
Men jag och Maarit tog oss i kragen och ruskade om oss själva och klev upp och gjorde frukost.

Första snön föll i natt, men den missade jag ju helt. För när jag väl var så pass vaken att jag kunde titta ut så hade den smällt bort förlänge sedan.
Min och Maarits plan var ju från början att vi skulle gå på symässan och sen trodde jag att det skulle bli en lucka ledig för att gå till frissan. Men nääää vi han ju ingenting för vi sov ju hela dagen. Vi sket i mässor och frissor och gick och åt sushi i stället,  ja man kunde ju tro att vi fått nog av det igår. Fast å andra sidan så är det svårt att få nog av något som är så himelskt gott.

När jag väl kom hem efter att haft permis i 24 timmar så ignorerade mina barn mig fullständigt! Ja det var ganska sura på mig för att jag inte hade varit här hos dom....ja det kan de få vara *S*
När jag läste saga och nattade dom så somnade jag så sött själv och Nicke fick ännu en gång väcka mig. Ja min kropp har fått mersmak på sömn och nu vill den bara ha mer och mer och mer.

Kommentarer
Postat av: Katja

Åh gud vad härligt det låter! Det hade man aldrig kunnat tro för nåt år sen. Att lycka skulle vara lite sömn hehe.
Men det var du värd, hoppas du sov gott. Kram

2007-11-04 @ 00:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0