Ännu en bra dag.

Vi har haft en bra dag idag igen. Ja Gry har ju varit arg, grinig och stingslig förståss, men ganska gullig ändå.
Barnen hade inte vaknat i morse när klockan ringde och jag gick upp, och de hade dessutom sovit så gott som hela natten också.
Men när jag kom ut ur duschen var alla vakna, pigga och glada. Så det var bara att börja göra iordning frukost.
Nicke åkte och jobba och vi kom iväg till dagis utan något skrik och panik, jätte skönt

När jag och Gry vinkat av Emil på dagis så promenerade vi iväg till Helenelund och gick på ett viktväktar möte.....och mycket besviken blev jag då vågen stannade på +-0, visst jag ska vara glad att jag inte gått upp i vikt, men det här duger inte......Pratade lite med konsulenten om vad, hur och när jag äter och hon trodde att jag äter för lite att det är därför jag står still. Och visst har jag varit slarvig med att räkna och skriva uppp allt jag äter, och då kan det ju vara lätt att det blir för lite mat i stället för lagom. Så det är bara att plocka fran check listan igen och skriva upp allt jag stoppar i munnen.
Det jag tycker är allra bäst med viktväktarna är att allt är tillåter att äta, det finns inget som är förbjudet.

Gry fick lunch i Sollentuna centrum, och jag promenerade hem innan jag käkade. Gry somnade i vagnen på väg hem och jag lät henne ligga kvar där när vi kom in. Och efter att jag ätit och var mätt och belåten tänkte jag passa på att sträcka ut mig en stund när Gry ändå sover. Och tror du jag höll mig vaken????? Näh somnade som en sten och vaknade av att Gry hojtade från hallen när hon vaknade 13.10......Ups! Emil ska hämtas om 20 minuter.....skynda skynda.
På med ytterkläder och sen promenerade vi till dagis och lämnade vagnen hemma.
Tillbringade eftermiddagen på kyrkis där vi bakade idag, chokladbollar skulle det bli men Emil gjorde choklad korvar, men de smakar förmodligen lika bra. Och för Gry blev det just inget annat än att stoppa i munnen, men det gick ju bra det med.
När de bakat, lekt och busat klart så var det dags att klä på oss och gå hem, och nu känndes inte idén att ha lämnat vagnen hemma lika brilljant!!!!! Två trötta små griniga barn som stretade åt varsitt håll. Men hem kom vi om än det tog lite tid. Det är ju så kul att stanna och titta på allt när man är ett år och det måste man ju få göra också, ja och även en snart treåring vill ju stanna och titta på precis allt....Ja det är ju tur att man inte har bråttom här i livet för den biten som tar 2 minuter att gå tog oss 45 minuter.

Hem och laga mat....idé torka till max, kliar i huvet och funderar så det ryker ur öronen. Har en bit kassler i kylen...vad ska jag göra av det????? Tråkigt att bara äta den som den är, så det blir en annorlunda lassagne, På kassler i stället för köttfärs. Och det blev toooook gott, fan jag är ju i världsklass på att laga mat.

Och i kväll när barnen gått och lagt sig ska jag roa mig med att fortsätta märka upp kläder och leksaker som ska krängas på klädbytar dagen på lördag.

Kommentarer
Postat av: Katja

Tjoho. Vilka mysiga dagar ni har tillsammans.
Nu har vi kommit på vart vi ska flytta nästa gång. Spanien blir det. Det är dagens plan i alla fall :-)
Puss

2007-10-02 @ 19:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0