Man får endel gjort.

Nu när det är höstlov och öppnaförskolor och kyrkis är stängt och vädret har varit mest regn så har man ju varit hemma en hel del. Och det syns kan jag säga, ja för när jag ändå bara är hemma så kan jag ju lika järna städa. Båda mina barn hjälpert gladeligen till och tycker faktiskt att det är jätte kul, och jag tycker om att se mitt hem rent och fint, om så bara för en liten stund. För alla som har små barn hemma vet ju att det där städade tillståndet på hemmet varar ju inte särskilt länge.....Vips så är det leksaker överallt igen, och en fläck proviva där och en pöl av drickyogurt här och en in smetad macka i bordet....Ja men för en liten liten stund så hinner man njuta av sitt städade hem.

Ja nu har vi ju inte bara varit hemma, vi gillar ju att vara ute i regnet vi. Ja frågan är ju bara vem som gillar det mest, barnen eller mamman? Men jag har ett litet problem, när vi kommer in så är vi ofta ganska blöta. Och det är inte ovanligt att gummistövlar är lite blöta på insidan, likaså nertill på byxbenen och insidan av ärmarna och inte tal om de fodrade galon vantarna. Ja det är ju inte hela världen att bli blöt, problemet är att få det torrt. I morse när Emil skulle till dagis så var både stövlar och vantar fortfarande fuktiga, och det känns ju inte jätte kul att sätta på honom det när han ska ut. Så här stod jag som ett fån och fönade stövlar och vantar, men torrt blev det i alla fall.
Och jag har inget bra ställe att hänga upp de blöta kläderna, som också ofta är lite/mycket smuttsiga. Skulle vilja ha någon anordning i hallen så att man slapp släpa runt på de leriga kläderna i hela lägenheten och dra med sig sanden överallt. Men vart skulle det få plats bland alla barnvagnar?????Men jag  funderar på att köpa mig en såndär töntig stöveltork!!!!!!!!!

Var och vägde mig idag, -0.4 kg. Det var ju i och för sig bra att det var minus, men jag tyckte att det var lite ynkligt......Men det är ju bättre än +0.4.
Jag försökte fuska lite idag och ta bussen till viktväktarna, tänkte att vädret var ju inte så kul....Men när jag kommit till Sofielundsskolan (knappt halvvägs) så fick jag lite dåligt samvete och kände mig lat och tjock så då klev jag av och gick. Och sen promenerade jag i regnet hela vägen hem, men då spelade det ju inte så stor roll att det regnade för då skulle jag ju bara hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0