Mensvärk!

Efter snart två år utan så har nu min mens kommit tillbaka med dunder och brak, och det gör för jävla ont och det verkar som om ingen värktablett i världen kan ta bort det onda.
Och fredag ska jag till barnmorskan och sätta in en spiral, för här blir det inga flera barn, nu är jag så nöjad med de två fina ungar jag fått.

Och fina ungar är de verkligen idag, vi har haft så roligt och mysigt hela dagen. Vi kom iväg smärtfritt till dagis i morse och jag och Gry gick till öppnis och lekte tills hon stupade. Det var så jätte härligt väder så det blev en promenad i lugnt och behagligt tempo, ja så lugnt och behagligt att jag blev lite sen till dagis.

Hade bestämmt träff med Elisabeth och hennes små rara killar i lekparken på eftermiddagen, jätte trevligt. För det var minsann inte igår vi sågs, och det kan ju bero på att lille Filip bara är 2 månader.
Emil och Marcus rejsade för fullt och hade buskul tillsammans, rejsade lite i skogen också så vi verkligen blev av med allt spring i benen. Men Gry tycker att det är lite jobbigt att gå i skogen med hennes korta ben, ja ett blåbärsris blir ju värsta snaran, men hon kämpade på. Ramlade, upp igen ramlade, skälla lite på ris och pinnar och kottar, upp igen, skälla lite till och på´t igen
Och lilla Emil har ju blivit en så stor kille att han vågar klättra upp i den stora klätterställningen, men ner var det lite värre att komma.
Ja vi hade det så trevligt att vi bestämmde att göra om det nästa onsdag.

Hela vägen hem sprang Emil framför vagnen och skrek:
-Du kan inte ta mig!
Och ville bli jagad, och Gry skrek av skratt när jag sprang efter. Så vi kom hem ganska fort.
När vi kommit upp och Emil hunnit in och börjat slite av sig kläderna. Kom en granne ut ur hissen, och när hon såg att vi var på väg in så frågade om det möjligtvis var vi som tappat en mockasin och ett par vantar bakom huset. Jag kollade i vagnen....och mycket riktigt, det var precis vad som saknades. Så det var bara att ta på Emil skor och jacka igen och gå på klädjakt.

Och när jag skulle laga mat så hittade jag inte potatisskalaren någonstans, tror jag vände upp och ner på halva köket. Ringde Nicke och skällde lite på han, men den kom inte fram För det!??!!? Så förmodligen så har den åkt ner i soporna.......
Ja det blev ju mat i alla fall, baconinlindad kyckling och klyftpotatis (med skal på). Och när Nicke kommer hem har han svängt in på Ica och köpt en ny potatisskalare. Jag ber lite skamset om ursäkt för mitt utbrott och han övertygar mig om att han älskar mig....Ja vad kan jag säga, jag har mens!!!!!!

Och glöm inte bort att imorgon är det KANELBULLENS DAG!

Kommentarer
Postat av: Katja

Nä, här glöms inga kanelbullar. Fredrik hade försökt övertyga dom på jobbet om att kanelbullens dag betyder att man bjuder It-nissen på kanelbullar!!
Får väl se om nån förbarmar sig. Jag kommer inte göra det, tror jag inte iaf :-)
Puss gumman

2007-10-03 @ 20:10:45
Postat av: Inte längre bull-lös syster

Jag har fått bullar levererat till jobbet! Från min storasyster!! Det ni...

2007-10-04 @ 14:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0