Shoping shoping shoping

Ja idag har vi inte gjort annat än handlat och spenderat pengar, känns häääärligt.
Vi har tillbringat hela dagen i Barkaby, och självklart så började vi på IKEA där vi handlade lite smått och gott och så blev det förståss jätte lass med köttbullar till lunch. Sen var det skor och underställ till barnen så nu är de redo för vinter och kyla. Ja vi kom ju hem med en heeeel hög med skor, ja det är väl så att ha en sko galen mamma hehe.
Vi hade tänkt att ta en fika innan vi for hem, men tänk att på hela Barkaby outlet så finns det bara ett enda fik, som var knökafullt och inte speciellt barnvagns vänligt. Så vi for hem i stället, hittade tack och lov en banan i väskan som ungarna fick dela på till mellis.

Du Jenny, självklart får du ta mina barn när du vill och framförallt så länge du vill.....Bara säga till hehe

Gry och Emil är inne i en period just nu där de ständigt är i luven på varandra, den ena värre än den andra. Det är ganska kul att stå och betrakta dom på avstånd när de inte är riktigt överens, och se hur de löser konflikterna.

Och ikväll blir det uppstekt palt til middag, mums tycker jag och barnen grymtar, så vi får väl göra något annat till dom. Ja för då slipper ju jag och Nicke dessutom dela med oss av palten.........


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0