Feber

Stackars lilla Gry som blev alldeles febrig och ynklig av sprutan. Men det finns en fördel med små sjuka barn....de vill sitta och gosa i knät!!!!! Ja det var en jobbig eftermiddag och natt för lillgrisen, kvällen var dock bra för då var hon pigg av alvedon. Och när hon började stöka på natten så gick jag in och la mig brevid Emil som vaknat, visst det är inte så gott om plats i hans 90 säng men han sover i alla fall. Och Nicke fick ta stöket med Gry....han var trött i morse!
Nicke var hemma själv igår kväll och nattade barnen medan jag var på föräldramöte på Rösjöskolan. Ett mycket givande möte som handlade om att Rösjöskolan, som är en friskola, har tagit över Skogsbacken i deras regi. Och Skogsbacken är ju då förskolan som Emil går på och Gry ska börja på efter att tomten varit här. Och jag tror att det kommer att bli jätte bra.

När jag kom hem låg barnen och sov och hemmet var städat och fint och Nicke satt vid datorn (vart annars?)
Ja sedär de behöver visst inte mig längre!!!!!!!! Hmmm undra vad jag ska hitta på för roligheter då????
Ja till att börja med så ska jag åka till Kista galleria och shopa lite på fredag när Nicke kommit hem från jobbet. För jag har bara ett par långbyxor!!!!! Och det börjar vara liiite kallt att gå i trekvarts byxor nu, men det funkar så länge det är över 10 grader i alla fall. Men rätt vad det är så är det ju inte det längre. Så iväg och shopa blir det. Men känner jag mig rätt så kommer jag väl hem med drivor av kassar innehållandes kläder.....TILL BARNEN!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0