Ingen sömn och ingen mat......

En måndag morgon i ett nötskal!
Sömnen var just inte den bästa både Emil och Gry har sovit oroligt och jag har rännt upp och ner ur sängen sovit lite hos Emil, sovit lite i min säng och där emellan letat nappar, snuttefiltar och katter.
Så givetvis vaknade jag med huvudvärk och var trött som en gris.
Emil stod brevid mig med en lastbil som piper, tutar och brummar och körde den på min mage, så det var väl bara att gilla läget och kliva upp. Men jag var INTE glad!
Och frukosten han jag inte äta klart innan barnen höll på att riva köket...Grrrrr

Morgonen var mer eller mindre katastrofal, fast som omväxling var Emil ganska lugn och det var Gry som bråka och ställde sig på tvären. Så är det inte den ena så är det den andra.
När vi väl fått kläder på oss och kommit ut i hissen så känner jag hur det rinner svett i mina tinningar. Ja jag är fan helt genomsvettig innan vi kommer ut genom dörren.

När vi kommer till dagis så är alla på väg ut. Men givetvis så river Emil av sig kläderna och ska bara vara inne. Ja när jag gick så satt han vid bordet och degade.......(Emils ord för att leka med lera)

Jag och Gry gick ner på öppnis och sakta men säkert så rinner mitt dåliga humör av mig, vi är kvar där tills det är dags för Gry att sova.
Och eftersom det är en strålande sensommar dag där ute så går jag givetvis på en låååång promenad tills det är dags att hämta Emil.

Vi går till lekparken och tur var väl det för där var det jätta mycket barn och jätte skoj. Och precis när vi ska gå så dyker Lenita, Elliot och Isak upp, och inte kan vi gå då heller, så vi blev kvar ännu en stund.
När vi kommer hem så står pappa Nickes bil parkerad utanför vårat hus. Så Emil fick följa med pappa och parkera bilen i garaget och så gick jag och Gry upp och börja laga mat.

Anledningen till att Nicke var hemma så tidigt var att hans nya dator har kommit, så nu vet man ju vart man kommer att hitta honom i kväll och inatt och den närmaste framtiden!!!!!!
För han ska nämnligen sluta snusa och belöningen skulle vara en ny dator, han gör det lite bakvänt och börjar med datorn och nu är det bara att sluta snusa kvar....Men hur svårt kan det vara!!!!! *S*
Jag både rökte och snusade och från den ena dagen till den andra (15/4 -04) slutade jag när jag fick veta att jag väntade Emil, tog inte ens en sista cigg/snus. Så jag vet att det går och att det inte är så förjävla svårt som var och varannan påstår. Har man bara viljan och karraktären så löser sig resten.
Så nu ser jag fram mot en snus fri karl att hångla med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0