Pottan

I morse när jag skulle klä på mina gullungar så tar Emil av sig sin blöja och säger:
-Jag vill gå på pottan!
Inga problem, vi dansade bort till pottan och Emil satte sig glatt på den först ute i hallen. Men där var det en nyfiken lillasyster som kom och studerade, och Emil kände med ens att dethär var ju något privat. Så han släpade själv in pottan i badrummet och stängde dörren till Grys stora förtvivlan. Men eftersom han precis kissat innan han tog av sig blöjan så blev det ingenting i pottan, men han satt länge och väl och ville dessutom ha en tidning........
Och efteråt vill han INTE ha blöja utan kalsonger, tur vi har lite kalsonger han fått ärva av kusin Erik. Men det är bara 2 par.....måste nog handla lite.

Och Gry klättrar både högt och lågt, allt som går att klättra på är värt att testa. Ibland går det bra ibland inte. Hon rasade ner från soffan idag med huvudet före, ajajaj vad ont det gjorde, så nu har hon en snygg färgglad bula i pannan. Och självklart skulle hon ha maximal fallhöjd så hon klättrar upp på armstödet innan hon faller ner. Ja det är tur att de små liven är tåliga och mjuka i kroppen, ja för annars hade ju ingen överlevt sin barndom!

I dag fick jag faktiskt sovmorgon ända till kl 7, jätte skönt. Jag och Gry låg och tryna för fullt. Hörde hur Nicke slog på tvn åt Emil och han fick lite proviva i soffa. Lagom tills Nicke skulle åka till jobbet vaknade jag och Gry till liv.
Och idag tänker jag inte ens försöka att göra något annat än att vara hemma på förmiddagen, för det är fredag och då är vi trötta.
När Nicke kommer hem så ska vi försöka ta oss till Kista Galleria hela familjen och shopa lite, kanske blir det middag där också!

Förresten igår fick jag ju jätte roliga och glada nyheter som jag glömt att dela med mig av.
En gammal kär vän till mig ska bli pappa i januari!!!! Jag blev så glad att jag nästan dansade runt här för mig själv. Jätte grattis till dig killen jag är så rackarns glad för din skull! *killar dig lite under hakan*
Och för den som undrar vem denna kille är så kan jag avslöja att han är polis och fyller år samma dag som jag (dock ine riktigt lika gammal som jag då).
Ja ni som vet vem jag menar och känner mannen i fråga är nog lika förvånade som jag och gapar lika stort.
Och sättet han talade om det för mig var ganska kul. Han mailade en ultra ljuds bild och skrev: Ja resten får du gissa dig till.
Ja puss på dig och lycka till nu.

Kommentarer
Postat av: sara

vad duktigt av den lille killen=)

2007-09-21 @ 10:19:29
URL: http://mrsp.blogg.se
Postat av: Katja

Ahh Emil börjar bli stor juh!! Inte länge kvar nu innan han kallar dig morsan oxå hehe.
Nej, så stora ska aldrig våra gullungar bli, eller hur!

2007-09-21 @ 17:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0