Tidig morgon!

I morse var det en viss liten kille som tyckte att vi skulle vakna 05.00!!!!!
Morrrr och gäsp! Men vad ska man göra, har han sovit klart så har han. Vid 06.30 vaknade Gry och då gick vi in och väckte Nicke. Innan klockan var 7 så satt vi och åt frukost, ja inte Nicke förståss. Men till min påtår av kaffe så gjorde även han mig sällskap.
Ja när man går upp tidigt så får man mycket gjort, kl 9.00 stod vi på ica MAXI och skulle handla. Och för att undvika samma skrik och panik som uppstod förra helgen så tog vi med oss dubbelvagnen så vi hade uppsikt över båda barnen samtidigt.
Och gå och handla direkt på morgonen är ju heeeelt ljuvligt, vi var typ ensamma i butiken, ingen trängsel ingen stress, jätte skönt. Så i fortsättningen så handlar vi bara på morgonen!

Sen for vi till Stinsen och käkade lunch, mycket trevligt om än Emil var lite trött och kinkig. Men när vi väl fått i honom lite köttbullar så bäddade vi ner honom i vagnen och gav honom tutte och snutte och där somnade han som en sten.

Vi gick runt och shopade lite, och efter ett tag hade även Gry somnat.
Och medan jag var i provrummet på Lindex så stötte Nicke ihop med Lenita och hon kommer efter mig till provrummet. Det hon inte ser är att jag är klar och slinker ut igen. Och jag hade så järna velat se när hon smyger runt där och hojtar lite väsande på mig bakom alla drapperier hahaha ja de andra som var där inne undrade nog vad hon var för en mystisk person....... Ja tillslut så hittade vi varandra, men tyvärr så hittade jag inga kläder.
Det enda jag fick med mig i klädväg från stinsen var 2 par strumpor till Emil från Polarn o Pyret, men Nicke däremot hittade lite kläder.

Sen var det bara hem och röja. Jag och Gry städade medan Emil och Nicke gick ner i källaren och mekade cykel.....ja ni läste rätt.....VI SKA UT OCH CYKLA I MORGON!!!!!!!!! Ja va fan vi måste ju innan snön kommer. Vi kan inte köpa kärra och hjälmar för ex antal tusenlappar och sen inte använda det.

Och rätt vad det var så var klockan 17.00....och ingen middag så långt ögat nådde. Ja middags planerna blev hastigt ändrade från fyllda lövbiffar med klyftpotatis till pastagratäng.....Men det var inte fyskam det heller, riktigt gott var det och inte en smula blev det över.

Kommentarer
Postat av: Katja

Receptet på pastagratängen önskas tack :-)
Puss o kram gumman

2007-09-29 @ 20:38:06
Postat av: Eventuell barnvakt

Du vet väl att vi bara sitter barnvakt när ni ska till Sandhamn om barnen lovar sova till 8? Det gjorde nämligen våra barn när de var små, numera sover de gärna till 11. Eller 12.

2007-09-30 @ 16:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0