Tvättmaskin

Aldrig trodde jag väl att man skulle komma till det läget att man skulle bryta ihop av att tvättmaskinen går sönder!!!!!!!!
Men det var precis det som hände. Jag insåg till min stora förtvivlan att tvättmaskinen var paj och jag kännde hur jag nästan började gråta, hur jag började kallsvettas och hur paniken nästan bröt ut. Ja det var ÅNGEST i stora mått och jag trodde att det var tack och godnatt för alltid för min kära tvättmaskin.
Men som tur är så lever man ihop med "handy man" (låter ju lite porrigt va?) och han plockade fram stora verktygslådan och lagade min älskade tvättmaskin. Oj vad jag älskar den mannen!
Men inte trodde jag att jag hade det tajta förhållandet till min tvättmaskin, men nu vet jag. Och nog är det så att det är läge för att köpa en ny, för den sjunger verkligen på sista versen. Men vem 17 har pengar till det??????
Jo visst kan jag tvätta i tvättstugan men det känns som om jag har behov av att tvätta lite oftare än varannan till var tredje vecka, för det är så lång tid det tar innan man får en tvätt tid där. Och som det är nu så tvättar jag minst en maskin om dagen. Ja nu vet ni lite om mitt förhållande till tvättmaskinen, som för den delen heter Lisa!

Varför regnar det alltid på tisdagar????? När jag ska promenera till Helenelund och gå och väga mig hos viktväktarna. Ja det kan man ju fråga sig, men inte stoppar lite regn mig.
Tog ett djupt andetag och blundade och klev upp på vågen, det har ju varit enhel det tårta och bullar och annat gott i helgen. Men den stannade på -0.4 kg och jag kunde andas ut. Ja jag är jätte glad att det är minus, men det är inte så mycket som jag vill. Och det kan jag ju förståss inte skylla på någon annan än mig själv. Men det känns som om det går såååå trögt just nu och det är lätt att tappa sugen då. Jag minns i början vad sporrad man blev när vågen stannade på -2 kg och liknande.
Men va fan det är bara att bita ihop och kämpa vidare...det ska gå......

Var och inhandla lite vantar till små trollen och det var på håret att man blev utan!!!!!!! Ja det är början av september och det var slut!!!!!! Ja man kan ju hoppas att det kommer in mera. Fick också byta tröjan som Emils mormor inhandlat i alldeles för liten storlek, trotts att jag inget kvitto hade. Bytte den tröjan, som var jätte fin, till en lite mera användbar munkjacka. Ja jag tyckte att den skulle passa lite bättre nu när hösten är här.
Och det fanns sååå jätte mycket fint som jag ville köpa til barnen, jag vill ha onödigt mycket pengar........

Det lilla duggandet slog över till spöregn lagom tills jag skulle hämta Emil. Panik...var är mina röda fina gummistövlar????? NEEEEJ de är längst ner under allt bråte i klädkammaren och jag har jätte bråttom, ska vara på dagis NUUUUU. Riva ut allt, golfbag med klubbor, en bal med hushålls papper, en jävla dammsugare, en miljard skor och massa kläder, och ja där lååångt nere låg mina fina röda gummistövlar. Och jag är alldeles svettig, för självklart är jag fullt påklädd med jacka och allt.
På med dom och rusa till dagis, stuva på Emil alla regn kläder och ut i regnet. Ja vi skulle ju inte så långt, till kyrkis och det ligger ju brevid dagis. Men vi stannade till i alla vattenpölar på vägen. Och när jag tar av Emil stövlarna så är strumporna plaskblöta, ja nog för att vi plaskat lite men det här var ju löjligt!!!! Något stämde inte nu.....vände på stövlarna och....se där....ett STORT hål under vardera stövel. Nä så kan man ju inte ha det. Så de åkte i soporna så fort vi kom hem. Emil blev ju inte jätte lessen över det för det innebär ju att han får plocka fram sina nya häftiga stövlar med döskallar på.
Och i kväll så ska Nicke röja kläkammaren.

Och du Lenita! Dina killar är alltid jätte glada och dolar runt för fullt när jag kommer och hämtar Emil. De har det jätte roligt. Men de blev lite sura på mig idag för att de inte fick följa med till kyrkis!!!!!!!! Men sen sa de hejdå och gav oss släng pussar i mängder.

Kommentarer
Postat av: Lenita

Vet inte vem jag ska puckla på efter att ha läst brev från förskolan!!!! Helen ska ju sluta! varför har hon då haft inskolningarna om hon slutar om ett par veckor? Morr, det blir nog ingen trevlig lämning i
morgon heller. Emil hojtade på mig i morse och berättade att han var på jobbet!Hihi... mina killar var glad i eftermiddags då H hämtade- Elliot hade fått föjla med Helen till Nallen och tittat på en tvättmaskin! Han tycker ju också om tvättmaskiner.... Vad duktig du är som går ner!!! Själv tillhör jag snart späckhuggarna igen, suck!

2007-09-04 @ 21:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0