Vart tar tiden vägen?

Jaha vips så var det torsdag....vad var det som hände? Nyss var det ju Söndag!!!!!!!!!

Jaja måndagen gick bort i dåligt humör och ångest över livet i största allmänhet. Det finns bra och dåliga dagar och så finns det dagar som denna.....katastrof dagar då man bara önskade att man slutade att existera.
Det mesta är bara svårt och jobbigt vissa dagar, och då är det skönt att veta att man har en sådan klippa som Nicke vid sin sida.

Och i Tisdags så var jag och vägde mig.....-0.8 kg....Bra jobbat Nina!
Trotts att viktkurvan ständigt går nedåt och kläderna är förstora och t.o.m nyinköpta kläder sitter löst så känner jag mig gigantisk.....när ska psyket hajja att man inte är ett fetto längre??????? För som det är nu så har jag faktiskt "bara" en övervikt på 5 kg om man går efter BMI kurvor, och några kg över har ju var och varannan.
Härom dagen köpte Nicke AJAX professional ultra degreaser Fettlösare........men det funkade inte....hur mycket jag än sprayade midjan så hände INGENTING...... Får nog reklamera den!!!!!!
Ja det är nog som Katja säger, jag är kanske lite för självkritisk.

Onsdag var det igår och då var jag ute från morgon till kväll. Mmmm älskar sådanna dagar. Efter att ha lämnat Emil på dagis så gick jag hem och hämta Gry. Ja Nicke var hemma från jobbet eftersom han har varit sjuk och var klok nog att stanna hemma tills han kännde sig helt fit for fight.
Jag och Gry gick ner till Edsbergs parken där det var Öppna förskolans dag mellan 10-12.30. Det innebär att alla Sollentunas öppnaförskolor har en gemensam träff i parken med sångstund och picnic. Vädret var perfekt och massor av barn kom. Och Sollentuna har faktiskt flest öppnaförskolor i hela Sverige, sicken tur att man bor just här då när man har förmånen att få vara hemma så länge med sina barn.
När vi kom hem vid 13 tiden var Gry tok trött och störtade i säng, och det var väldigt skönt att slippa väcka henne när det var dags att hämta Emil. Medan Gry och Nicke tillbringade eftermiddagen hemma så var jag och Emil ute i lekparken, där träffade vi Åsa, Ebba och Moa, mycket trevligt.
På kvällen efter att vi ätit middag så var det dags för barnen att bada, och eftersom de näst intill dränker varandra när de badar tillsammans så tyckte vi det var bädst att bada dom var för sig. Medans Emil väntar på sin tur springandes naken utbrister han:
-Mamma jag är kissnödig.
Och snabbt som attan hämtar jag pottan, och Emil tittar på mig och säger att han inte alls behöver kissa. Nähe säger jag och tala om för honom att om han blir kissnödig så kan han ju sätta sig på pottan. Och jag går tillbaka in i köket och fortsätter att röja disk. Emil blir misstänksamt tyst och tillslut frågar jag vad han gör. Och med stolthet i rösten säger han:
-Mamma, mamma Emil har kissat i pottan!
Och mycket riktigt, min lilla kille har äntligen kissat i pottan för första gången. Vad han är duktig!

Och idag har vi varit på Kyrkis hela förmiddagen, och sen en promenad innan vi gick hem för att äta en sen lunch.

Kommentarer
Postat av: Lenita

Du är såååå himla duktig! Och snygg är du med! Hälsa Emil att jag tycker att han kan visa Elliot att pottan inte är farlig!!! Kram på er! Jo, Elliot ville inte gå hem idag heller!!!! Hmm....

2007-09-20 @ 21:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0