April väder

I morse när jag var ute så var det hyfsat väder, visserligen mulet men det såg ut som att det vara på väg att spricka upp i alla fall. När jag åkte till jobbet började det att regna och nu när jag åkte hem så snöade det stora blöta blaffor. Ja det sägs att våren ska komma tillbaka till helgen.

Har varit på en rehab avdelning idag där klientelet varit något aggresiv, ja man har fått ducka för slag och ta skydd där man kunnat. Och ganska snart så fick vi hjälp med ett extra vak från psyk så vi kunde ägna oss åt våra vanliga arbetsuppgifter. Ja ingen dag är den andra lik i mitt jobb i alla fall så långtråkigt blir det då aldrig.

En vecka har gått sedan kirurgen satte kniven i marit och svettsade igen hennes magsäck och på denna vecka så har hon redan tappat 4 kg. Ja med den farten så kommer hon att se ut som ett snöre till sommaren. Vi har bestämt att det blir vägning varje tisdag för oss båda, gissar på att det kommer att vara betydligt mycket roligare för hennes del. Men å andra sidan så vet jag ju hur målinriktad och envis jag är..........
Det var inte det enda glada besked hon hade att komma med, nä minsann hon har ju blivit erbjuden en lägenhet. Och det bästa med det är att det är HÄR i Sollentuna *dansar runt av glädje och ser ut som om ett besök på psykakuten vore lämpligt* Jag blev så glad att det var helt galet. Ja nu är det ju förståss så att hon står som nummer 5 och 4 st måste ju förståss tacka nej till den, men vadå konstigare saker har ju hänt. Tänk vad Emil ska bli glad om han får sin mamma Maarit så nära.
Nu är det ju absolut inget fel på den lägenhet hon har men det är ju ett andrahandskontrakt hon har på den. Och blir man erbjuden ett förstahandsskontrakt så är det ju synd att tacka nej. Ja hon ska till en början gå och titta på den i alla fall, och det ska hon göra på torsdag.

Kommentarer
Postat av: Soraia

dt är supersunkigt väder just nu, man blir bara deppig :(

2008-04-08 @ 22:22:50
URL: http://twistedtail.blogg.se
Postat av: C A Z Z I S

Godnatt! :)

2008-04-08 @ 22:24:31
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

fyra kilo på en vecka var inte illa, men smärtsam väg dit...

2008-04-08 @ 22:25:47
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Rebecca

Satte kniven i.

Fattar inte varför jag tkr det låter kul. Ska det vara kul?

2008-04-08 @ 22:36:50
URL: http://rebcca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0