Årets första

Årets första



Årets första vitsippor har vi plockat idag. Emil klev stormförtjust runt i ris och snår och letade de ny utslagna vitsipporna och plockade snabbt ihop en liten buket till pappa. Gry tyckte också att det var väldigt spännande med blommor som man får plocka men kom inte riktigt överrens med allt ris och snår som fällde krokben för henne ideligen.

Så i natt när Nicke ramlar in sådär lagom rund under fötterna efter en helkväll med jobbet så står det en rar liten buket i fönstret och väntare på honom. Fast han lär nog inte se den förrän i morgon.

Maarit blev inte utskriven idag på grund av att hon har så ont. Så i stället så har hon fått åka till röntgen för att försöka hitta orsaken till att det gör så in i vassen ont i magen på henne. Jag gick och hälsade på henne en stund efter jobbet idag och just när jag kom så mådde hon hyfsat men under tiden jag var där så fick hon så ont att de fick ge henne morfin intravenöst.....och ett leende spred sig på hennes läppar och nu kunde det göra så ont det bara ville för det brydde hon sig inte om längre. Jag sa hejdå och lät henne njuta av ruset och åkte hem och hämtade mina små vildar på dagis.

Och eftersom vi kom hem sent och Nicke inte är hemma i kväll så fick det bli enklast möjliga till middag. Och vad kan bli enklare än färdig köttsoppa på burk? 2 minuter och vips så var middagen färdig, och tur var väl det för det var två små hungriga troll jag fått med mig hem. I med maten och medans de kollade på bollibompa så röjde jag i köket som av någon märklig anledning såg ut som skit, och sen var det bara hopp i säng.
Emil blev lite tvär när jag inte kunde tillmötes gå hans önskemål om att pappa skulle läsa, men när jag sa att det var helt ok för honom att sitta uppe och vänta halva natten själv tills han kom hem så följde han motvilligt med. Och allt det tjuriga var som bortblåst när jag plockade fram Kapten Frank och dinosauriepiraterna. Och nu så sover de gott var och en i sin egen säng, och Maarit har jag ringt till och önskat en god natt, så nu återstår det bara för mig att komma i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0