Att få en läkartid......

.....är visst inte bus enkelt.

Om jag eller barnen är sjuka och behöver komma ner till vårdcentralen för att träffa en läkare så finns det sällan några akut tider. Och om man vill ha en icke akut tid för att få utreda div. besvär så är det ännu svårare.

Ja jag har äntligen tagit mig i kragen och samlat mod till att träffa en läkare ang. mina yrsel och illamående besvär,  Men jag får vackert vänta tills  mitten av maj. Fast det gör mig inte så mycket, har jag stått ut i flera år nu så ska jag väl överleva i lite mer än en månad till.

Varje gång jag fått ett anfall eller vad man ska kalla det så har jag tänkt att det här är fan inte bra, jag måste kontakta en läkare. Men medans det har pågått så har jag varit så risig att jag inte tagit mig iväg, och sen när det är över så blir det liksom bortglömt. Men på senare tid så har det ju kommit allt oftare så nu har jag äntligen tagit tag i bitarna. Och jag vågar nästan sätta en peng på att det är migrän, men man ska ju passa sig för att sätta diagnoser på sig själv, för det kan ju trotts allt vara något annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0