Nu så......

Det har varit lite problem att logga in på bloggen de senaste dagarna, men nu så verkar det fungera igen.

Behöver jag säga att det är ljuvligt att sova i sin egen säng igen? Hela familjen sov som medvetslös, och Emil hade vant sig att sova i dubbelsängen så inte ville han sova i sin egen säng när vi kom hem, nä han skulle sova hos mamma och pappa. Så jag, Emil och Gry sov i dubbelsängen och Nicke sov i Emils säng. Ja jag och Nicke får väl sova brevid varandra igen när barnen flyttat hemmifrån!!!!! De kanske har ingått en pakt mot oss och försäkrar sig om att det inte ska drälla in fler syskon, ja vad vet jag.

Det var en lång och jobbig bilresa hem och när vi kom till Knivsta, nästan hemma alltså, så blir Emil åksjuk och spyr ner hela sig, katten och snutte samt bilstolen. Så det var bara att stanna och försöka sanera så gott det gick, leta upp ialla fall torra kläder, för några rena fanns inte, och sen vända hans stol rättvänd innan vi fortsatte. Och genast så fick bilåkning ett helt annat perspektiv och var jätte kul. Han lär ju inte bli glad åt att hamna i baksätet i nya bilen som vi får i augusti!
Det bästa med att Emil kräktes var ju att då blev vi tvugna att tvätta snutte och katten, och han tyckte att det var lite skoj att katten badade, och ännu roligare blev det när vi gick ner i tvättstugan och torktumlade den.

Och inte var det någon som orkade laga mat efter en dag i bilen så vi gick ner till grillen och käkade pizza och kebab i stället, mumsigt och flottigt.


Här kommer lite bilder från våran vecka i fjällen, fin fint väder som ni ser.

       

       

Man blir trött....Zzzzzzz.....

       

En lämel visade sig för oss.

 

Och så blev det lite bolibompa picnic på hotellrummet med grillad kyckling och plättar.



Och efter en vecka utan tv så satt de blixt stilla en lång stund och tittade.

Men nu är vi åter i verkligheten med dagis och jobb, ganska skönt.
Och våren har kommit till Stockholm +12 grader och sol nu klockan 17.30 så det lär ju ha varit varmare under dagen. Ja det är man ju inte lessen över.

Kommentarer
Postat av: tjidtjie

Kära blivande Svägerska, trevligt att för en gångs skull få en hälsning från dig! Ja visst är sängarna sköna när man kommer hem?
Vilken underbar idé av dig, nästa gång ni kommer upp till fjälls dumpar vi ungarna hos karlarna och tar en tjejlunch/middag. Det ser jag verkligen fram emot. Vi ses i sommar!

2008-04-01 @ 18:04:28
URL: http://metrobloggen.se/tjidtjie
Postat av: Katja

Äntligen funkar din blogg. Höll ju på att gå åt här hemma utan några av dina blogginlägg att se fram emot.
Men det var härligt och höra att ni hade det trevligt och mysigt.
Bilderna ser dessutom så fina ut att man nästan längtar till fjällen själv.
Ja, om inte annat ser vi väl åtminstone slasket som ska föreställa snö i stockholm nästa vinter :-)
Puss

2008-04-01 @ 21:35:25
URL: http://pucko73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0