Vilken dag

Vad det är underbart att fylla år! Tack alla som har uppvaktat mig på ett eller annat sätt. Har blivit uppvaktad dels från väntat håll och så från ganska oväntat håll som gjorde mig glatt överraskad. Och framförallt så har jag blivit uppvaktad av väldigt många.
En så kul grej som ett pocketogram kom på posten till mig med Brunst kalendern, av Emma Hamberg. Den ser jag fram mot att läsa, tack snälla storasyster för denna kuliga grej.
Jag har fått vackra blommor, mumsig choklad och gott vin, vilken fest jag kan ha nu hela natten.

Lingemarks och Enbrands var över på middag och tårta på kvällen, mycket trevligt.
God mat hade jag gjort och en skamligt god choklad tårta, och vinet det smakade fint både till maten och till tårtan! Hehe....skål!
Och på söndag blir det 35-åra kalsa del 2

Ja nu är det ju inte utan att man är lite trött, men jag tror nog att så fort Emil somnat så ska jag ta mig ett glas vin till och mysa i soffan med Nicke.
Emil har lite svårt att komma till ro nu när han ska somna själv, men han brukar ge med sig efter ett tag och somna. Ja är man 3 så ska man ju protestera mot det mesta.............Men det går bättre och bättre för varje kväll....ja precis som Maarit sa!

Han har haft det jätte kul i kväll och berättat för sina kompisar hur det var den dagen då han inte ville ha blöja längre utan ville ha kalsonger. Och Gry har röjt runt med alla grabbarna här och somnade ovaggad så fort hennes huvud landede på kudden.

Kommentarer
Postat av: Katja

Låter som en härlig dag. Synd att jag inte kunde vara där! kram och puss

2008-04-24 @ 22:45:06
URL: http://pucko73.blogspot.com
Postat av: Sofie Mattsson

Grattis I Efterskott!!! Det verkar som om du haft en kanon bra födelsedag!!
Nu är det fredag och veckorna bara springer iväg!! Hmm bara ca 7veckor kvar!!!
Vi måste ses snart!!!
Kramar Sofie

2008-04-25 @ 08:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0