Dö sill

Är det nu jag ska säga att jag AAAALDRIG mer ska åka på någon mer kryssning? Hahahhaa
Man kan lugnt säga att jag känner mig lite svag, sliten och trött. Det kommer såhär lite i efterhand!
Och igår kväll så var jag så trött att klockorna höll på att stanna och såg fram mot att gå och lägga mig tidigt. Men när jag väl lägger mig så kan jag inte sova. Hur irriterande är inte det då? Att vara så trött att man kroknat men ÄNDÅ inte kunna somna. Så där låg jag och vred och vände på mig somnade till och från men vaknade helatiden och låg vaken långa stunder under natten. Ja ville ju ha en såndär skön medvetslös sömn.
Ja det blev morgon tillslut och jag kännde mig mera död än levande när Gry och Emil kom upp och tyckte att det var dags att gå upp vid 7-tiden.

När vi ätit frukost var det bara att klä på sig och ta barnen med sig ut. Emil ville cykla och Gry ville gå på promenad med Wilma (hennes docka och dockvagn) så så fick det bli och jag lommade snällt efter med sällskap av Nicke. Det blev en sväng i områdert och sen stannade vi i lastbilslekparken innan getingarna jagade in oss och då var det ändå dags att äta lunch.
Det sägs att det är extremt lite getingar i år, men då vill jag nog påstå att ALLA levende getingar bor i Edsberg, för här känns det inte som om det är extremt lite av det rovdjuret.

När vi ätit lunch så skulle vi vila lite, och det slutade med att hela familjen sov som klubbade sälar i TRE timmar. Gissa om det var skönt, men det lär ju inte finnas några trötta barn här hemma i kväll efter den tuppluren.
Efter mellis så gick vi en sväng till affären och handlade lite fina inbjudningskort till en viss liten prinsessa som snart fyller år, och då ska det bli stort kalas förståss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0