Hjärtstillestånd!?


Dagen började med huvudvärk och jag förstod att det skulle bli en bra dag att prova min nya medicin, men efter att ha läst bipacksedeln så började jag ju fundera på om det verkligen var värt det, kanske man kan stå ut med huvudvärken???? När en biverkan, om än väldigt sällsynt, är hjärtstillestånd så blir man ju lite tveksam!!!!!!! Så jag provade med massa kaffe först.....hjälpte ju inte! Insåg att det skulle vara värt ett hjärtstille så jag försäkrade mig om att Nicker kunde HLR. och sen sprayade jag näsan. Först så kännde jag ingenting, men bara efter ett ögonblick så kändes det som om något spred sig i huvudet och blev varmt. Efter ett litet tag till fick jag en vanlig biverkan av äcklig och obehaglig smak i munnen och jag blev illamående och trodde jag skulle kräkas, sen blev hela jag värmeökad och lite dåsig och efter ca 15 min trubbades huvudvärken av men jag hade fortfarande en tygndkännsla kvar i pannan som inte var allt för angenäm och tänkte att är det här allt så kan jag lika järna vara utan medicinen. Men efter ca 1-1½ timme så var huvudvärken helt borta, och det var såååå skönt. Och jag är så glad att jag äntligen fått något som fungerar, så det är helt klart värt de 110 kr/dos det kostar. Och ska jag ha migrän ofta så kommer jag ju snabbt upp i frikort dessutom.

Kommentarer
Postat av: Katja

Usch ja, biverkningar är inget man ska läsa om. Bättre bara ta medicinen och må bra lyckligt ovetande om risker och faror.

En blondins tips och råd för dagen :-)



Härligt att ni har det så mysigt annars och att flytt gått bra. Flytta är kul.

Puss

2008-08-23 @ 21:49:00
URL: http://pucko73.blogspot.com
Postat av: Lenita

Håller med Katja! Dumt att läsa för noga!!! Elliot och Oliver och jag fick åka själva till Uppsala på kalas! Som vanligt när det händer nåt kul- en Lingemarkare sjuk! Isak fick feber igår och jag vägrade ringa återbud igen!!!! lite mysigt att åka med stora och lilla killen... nu kom min man hem med 7 kilo gös!Bäst att sova! Rensa fisk- NEJ!

2008-08-24 @ 00:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0