I`m back!!!!!!

Tänk man upphör aldrig att bli förvånad! Bredbandet är överflyttat redan FÖRE utlovat datum, och utan något som hellst krångel. Så nu funkat både telefonen och internet! Ja vi har haft en sån otrolig tur med saker och ting på sista tiden så det är nog läge för att lägga in en rad eller två på lotto.

Ja nu bor vi i alla fall i våran nya lägenhet, och det var en flytt rörigare än någonsin med tanke på att det kom så plötsligt på. Ja vi skulle ju inte flytta förrän tidigast nästa helg så man kan jau säga att två dagar innan så packade vi i vild panik och fyllde låda efter låda för allt vad vi var värda.
Och på torsdag kväll ringer Nicke till våra fantastiska vänner och frågar om de har möjlighet att hjälpa oss på lördag, och vad får vi för svar? SJÄLVKLART ska vi hjälpa till. Det var helt utan att tveka de veg en lördag åt att hjälpa oss. TACK SÅ JÄTTE MYCKET! Vi har tveklöst de allra bästa vänner man kan ha, och inte nog med att de är snälla, de är förbannat trevliga också =)
Men nu är vi här och här kommer vi att stanna, och så sakta så växet vårt nya hem fram. Och det är sååå fint och jag är så glad över att bo här.

Mitt i allt flyttande så drog vi till Kolmården i två dagar och där hade vi det så klockrent j-a skit kul, men mer om det en annan gång. För nu så ska jag ta och packa upp en kartong eller två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0