Morgongåva

Igår lämnade vi ett regnigt Sundsvall efter att ha ätit en brakfrukost på hotellet, och regnet det öste och öste och öste ner hela vägen.
I Gävle så stannade vi för att käka lunch, och på den lilla biten från parkeringen och in till Mcdonalds så blev vi dyblöta av regnet som vräkte ner.Och när vi ätit klart och var tillbaka in i bilen var det bara att brassa på värmen så att vi torkade upp lite. 
Strax efter att vi passerat Gävle så slutade det att regna och solen tittade fram och solbrillorna fick åka på. Passade på att smyg sova lite bakom dom, men Nicke upptäckte att jag somnat då jag tappade huvudet!!!!!!!!

Vid 14-tiden var vi framme i Morgongåva och ungarna fick äntligen komma ut ur bilen och springa av sig lite, huset var nästan tomt då nästan alla var i Vittinge på hembyggdsgårdens sommardag. Men födelsedagsbarnet Erik var hemma och även Maarit var där och tog emot oss.

Det blev ett kvällskalas då det bjöds på tacos till middag och sedan hembakt prinsesstårta som smakade utsökt.
Efter middag och fika så tackade pappa Nicke för sig och åkte hem på lite semester för sig själv i två dagar. Vi andra stannar här och andas lite lantluft och tar tåget hem på tisdag, och hoppas på att Nicke ska ha det riktigt lugnt och skönt där hemma med långa sköna sovmornar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag åt tacos!

2008-08-04 @ 22:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0