Möten

Dagen har gått i "fullrullens" tecken. En sån där dag då man bara jobbar och jobbar men det tar aldrig slut, så fort jag vände ryggen till mitt skrivbord så fullkomligt exploderade det av olika lappar och önskemål av alla de slag.
Dagens bästa lapp var ändå:    *Åb till Sköldenberg 4-6 v*
Inget annat, inget personnummer, inget namn, ingen orsak....nä verkligen ingenting, var det meningen att jag skulle boka in ett återbesök på valfri patient då eller?????? Ja den lappen hamnade omedelbart i läkarens fack med en lapp där det stod, personnummer TACK!

Sen till dagis och hämta trötta barn, men de var ändå riktigt nöjda då de visste att de skulle få träffa både moster Maarit och mormor och morfar i kväll. Väl hemma så blev det curry kyckling till middag, och så fort maten var avklarad så var det på med kläder och iväg med hela familjen. Tanken var att Maarit skulle hunnit hem till oss innan vi gick iväg men då det var trafikkaos så blev hon sen. Men hon mötte upp oss utanför dagis och tog barnen så vi båda kunde gå på terminens första föräldramöte på småbarnavdelningen.
Det mötet han inte avslutas innan det var dags för mig att gå på nästa.....terminens första styrelsemöte, tack och lov så hölls det nere på förskolan. Och där blev jag då sittandes resten av kvällen, långdraget men matnyttigt och intressant.
Så Nicke fick ta hand om min mor och far själv när de kom på besök, ja Maarit var ju också där. Alla fick vara med förutom jag......hrmpf.

Och nu är det då tänkt att jag ska hinna varva ner och vara lite social och trevlig innan det är dags att falla i koma.
Och i morgon väntar en ny dag med nya möten, fast de är tack och lov på arbetstid.

Sagt av Emil vid middagsbordet:
-När jag blir stor ska jag ha egna ungar och gå på möte på kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0