Samtalet jag INTE ville ha

När jag knallade runt där som bäst på Kolmården så ringde min telefon, och glatt svarade jag och i andra änden var det en kvinna:
-Hej jag ringer från S.t Eriks kyrka. Visst är det så att du bokat en vigsel nästa sommar?
Redan här kännde jag hur nackhåret reste sig och jag svarade att visst hade jag gjort det.
Med tung röst sa hon då:
-Jo det är så här, det är konfirmations helg den helgen och har blivit dubbelbokat. Hur löser vi det här?
Stackarn hon lät helt förtvivlad på andra änden och sa att det aldrig tidigare hänt och att hon tyckte att det var jätte tråkigt att behöva ringa detta samtal. Och nä det var inte kul för henne och det var verkligen inte kul för mig. Och jag tror nog att hon var mest orolig över att hon skulle mötas av en riktig bridezilla som bryter ihop fullständigt och hävdar bestämt att det inte är hennes problem att hon bokat kyrkan först. Men nu är ju inte jag sån och inser problemet och att vi får göra vårat bästa för att lösa det. Och jag behövde faktiuskt inte lyfta ett finger för att det skulle lösas, för hon från kyrkan ringde några samtal och strax efter lunch så får jag ett samtal från Järfälla kyrka. Och hon på andra änden berättar att de har en doptid ledig på rätt datum och vid passande tid och undrar om jag vill ha den tiden till en vigsel i stället.
Ja så det verkar inte bättre än att vi blir gifta trotts allt!!!!!! Och tillbaka i ursprungsplanen med järfälla kyrka dessutom.
Ja som sagt, dags att lägga in en lottorad...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0