Snabba ryck

Vi tänkte från början att det skulle vara skönt att ta det lite lugnt med flytten, att i lugn och ro städa nya lägenheten och börja packa i den gammla och köra över lite kartonger allt eftersom. Men varför dra ut på eländet och vänta? Nä lägenheten var så bra städad och så fick vi tag på en lastbil i morgon från kl 12.00 så nu är det bara fullt ös att packa ner i kartonger och köra iväg det som går och i morgon tar vi alla stora möbler och sen är det värsta över.
Och alla hjälps åt på sitt sätt!!! Jag och Nicke packar i och ungarna packar ur......deras leksaker passade vi på att packa ner igår medans de sov, i alla fall det mesta.

Det största problemet är nu att de gamla möblerna inte passar i den nya lägenheten!!!!!!!! Får man köpa nya då?

Så f.o.m i morgon så bor vi alltså i nya lägenheten och får klara oss bäst vi kan utan internet, för det kommer inte att flyttas över förrän tidigast om en vecka. Och efter alla flytter man gått igenom så vet man ju att det allt som oftast inte riktigt fungerar helt smidigt med överflyttning av bredbandet. Så man får väl se när man är åter i sajberspejs förr än man tror och senare än man anat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0