2:a advent

Dagen har gått i julens tecken som det sig bör när det är 2:a advent. Jag och barnen klev upp ganska tidigt och låg utspridda i sofforna med flaskor av Proviva och o´boy och en kopp kaffe och mös i mörkret och tittade på Disney och lät herr´n i huset få sov morgon. Vi 8.30 stod frukosten på bordet och jag slog på stort och satte på lite julmusik, det tyckte Nicke var väldigt mysigt att få vakna till.

När vi fått frukost i oss och duschat och vaknat till liv så började vi göra en stor gul deg, och här var lussebullar högt och lågt. Och mitt i lussebullbaket så dimper blodsockret hos de små och de behöver lunch omedel bums. Så mitt i baket så ska det lagas mat också....lite kaotiskt men det gick. Nicke såg till att barnen fick mat i sig och att den minsta kom i säng sedan medans jag gräddade klart bullarna. Och många blev de, så nu räcker det både till kalas och ta med till jobbet och ändå blir det massor över.



Och vad passade inte bättre att äta till middag i dag om inte sill och potatis och julskinka till det? Det smakade fin fint och barnen åt hela drivor med skinka.
Och sen var det dags för (nu mera) dagens höjdpunkt, julkalendern. Hela familjen sitter samlad tätt intill och bara myser. Och hur ska det gå?????? Kommer de att hitta tomten? Svaret får vi kanske i morgon.........


Kommentarer
Postat av: katja

Ja herregud. Man märker verkligen vilken motståndare till julen du är ;-)

Hehe, puss

2008-12-07 @ 22:01:11
Postat av: Nina

Ja va fan, nu när julen ändå är här så får man väl bjuda till lite och göra det bästa av det hela. Funkar ju inte att sitta och sura i ett hörn och vara anti....hehe.

2008-12-08 @ 15:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0