Finn fem fel

När jag står och lagar middag i dag kommer Nicke in i köket och ser lite full i skratt ut och utbrister:
-Det är något som inte riktigt stämmer här!!!!!!! Nina står vid spisen och rullar egna köttbullar och julmusiken spelar i bakgrunden.
När jag stannade upp och tänkte och såg efter så var det direkt kusligt hehe för där står JAG och rullar köttbullar i värsta husmors andan, som visserligen blev plattbullar för det är både lättare och går fortare, och julmusik i bakgrunden........hmmmm konstiga saker händer här.

I övrigt så har dagen varit fantastisk. Jag och barnen vaknade ganska tidigt och la osss i soffan och mös med lite gott att dricka. När klockan passerat 8 så frågade Emil om han fick gå in och väcka pappa, och Nicke fick en riktigt behaglig väckning med två gosiga barn som kröp upp till honom och låg där och gosade en stund. Sen var det frukost med tomtegröt. Först visste vi inte riktigt vad vi skulle göra av dagen, men bestämde tillslut att åka till Stinsen och göra div. inköp inför julen. Och det var ganska roande att gå runt där och se alla människor som halvt stressar livet ur sig, och jag undrar bara VARFÖR? Vad är det alla stressar upp sig så inför och till vad är det alla har så bråttom. Nä jag begriper faktiskt inte det, vi strosade runt och hade det lugnt och skönt.

Jag hittade en kofta som jag blev ganska förälskad i , men jag tyckte att den var väl dyr då de ville ha 900 kr för den. I några skyltfönster längre bort hängde en likvärdig kofta och nyfiket tittade jag på priset på den....satte genast i vrångstrupen för nu kostade den 1200 kr. Bestämde snabbt att jag ville inte ha den längre och att SÅ snygg var den inte. När vi är på ICA MAXI av alla ställen så går vi förbi klädavdelningen av en händelse och jag ser en likvärdig kofta igen, fast skillnade nu var att den var lite grövre stickad och så priset. Från 900 kr till 1200 kr till nu 99 kr!!!!!!!!! Behöver jag ens säga att jag köpte den! Haha en kofta som jag i första hand behöver på jobbet kan jag lika gärna inhandla på ica för 99 kr i stället för en liten butik för runt 1000 lappen.

Och när middagen var uppäten och disken undan röjd så åkte julmusiken på och pepperkakshuset började ta form, och till pepperkakshus bygget så drack vi lite glögg och julmust, kan det bli bättre?

Kommentarer
Postat av: Katja

Vi får göra pepparkakshus nästa år, när jag kan röra mig som en normal människa igen :-)

Julmust och glögg ja, lyxvaror suck.

2008-12-21 @ 22:37:48
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0