Kalas dax

I dag var det dags att fira att Hanna fyllt 15 år. Och så fort vi kommit i ordning här hemma och fått på oss kalas kläder så bar det av mot Morgongåva. Självklart stannade vi till på det fantastiska godisaffären där och köpte med oss en liten påse.....på ca 1.5 kg!!!!!!!!!

Vi kom lagom tills lunchen var klar och det var bara att slå sig ner och njuta av ost-och skinkpaj och laxpaj med romsås och till det hembakt bröd och sallad. Mums, mums super mums. Ja jätte gott var det, speciellt laxpajen.
Sen serverades det tårtor, kakor, bulle och godis så man storkna. Jo för Anna-Maria hade ju också köpt en liten påse godis i den fantastiska godisaffären. Allt var i vanlig ordning fantsatiskt gott.
När illamåendet var fulländat så var det dags att tacka för oss och åka hemåt. Ja vi hade ju kunnat stanna på middag men eftersom vi nu kommit på att det är julafton på onsdag så har vi lite att göra hemma. Ja jag lovar att det kom som en fullständig överraskning och chock att julafton är redan på onsdag...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0