Luciafirande

Eftersom lucia i år är en lördag och dagis är stängt på lördagar så var det luciafirande igår. Och det var firande från morgon till kväll, så jag och Nicke hade tagit ledigt hela dagen från våra jobb.

Vi började med mysfrukost med levande ljus och lite ja må han leva inna vi åkte iväg till dagis. Emils avdelning hade sitt lucia tåg direkt på morgonen så Gry fick gå in till sig opch leka med sina kompisar och äta en second breakfast medans vi andra gick ner till Emils avdelning.

Och de var ju helt makalöst bedårande.



Efter sedvanligt lusse-fika så åkte vi i väg till mitt jobb och drack lite glögg, och sen åkte vi i regnvädret ut till Åkersberga och käkade lunch på Sazna.

14.00 var det dags för nästa lucia-tåg, och då hade även Maarit anslutit till oss. Tanken var att alla avdelningar tillsammans skulle ha ett stort gemensamt tåg ute. Men eftersom regnet var ihållande och verkade inte lätta så blev det hastig omplanering och alla skulle ha sitt firande på resp. avdelning. Ja då var det ju skönt att Emils avd redan hade haft sitt på morgonen så att vi slapp dela på oss.



Det var en stolt och allvarlig lucia som kom in, ja det var stort och hon var så duktig och fin.

Kommentarer
Postat av: Katja

Vad fina de var!! Riktiga små sötnosar. Och att lilla Emil blivit så stor. Jag får gratulera i efterskott! Har inte suttit vid datorn de senaste dagarna så ett stort grattis kommer här!!

Hoppas ni får ett fint kalas imorgon. Puss och kram

2008-12-13 @ 20:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0