Alla hjärtans dag

Jag får tacka er som uppvaktat mina barn med fina alla hjärtans dag kort, de kommer att bli jätte glada ikväll när de kommer hem från dagis.
Jag har ju som sagt glömt denna dagen totalt i år. Och reagerade inte ens när Nicke kramade mig i morse och sa grattis på namnsdagen. Öh...vadå??? Har jag namnsdag idag???? Ja det är ju alla hjärtans dag svarade han med ett leende. Poletten föll ner i min blonda skalle och jag gav honom extra många pussar.
Och när jag lämnade barnen på dagis så fanns det fina alla hjärtans dag kort i deras brevlådor som Emil gjort igår. Ett till mamma och pappa och ett till Gry, jätte fina med glitter och paljetter på.

Förmiddagen innan man ska jobba kväll känns alltid lika dryg, man kommer till jobbet en timme innan man i vanliga fall slutar. Men när man väl är på plats så brukar det ju rulla på och slutligen är det dags att gå hem. Och ikväll ska jag vara på kirurgen, det är väl den klinik som jag är minst på och kan just ingenting om någonting av vad de pysslar med där....Hehe men det brukar lösa sig så småning om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0