LÖN

Åhhh vad det är härligt att ha börjat jobba igen, särskilt sånna dagar som idag......LÖNINGSDAG!!!!!!!!!!
Trotts att jag just betalat räkningar för närmare 15 000 kr så finns det över 3000 kr kvar på kontor, känns ganska bra det. Och jag misstänker att Nicke kommer att få en och annan peng över han med då det var jag som tog våran blygsamma hyra denna månad.
Ja när man är van att ha en inkomst på ca 5000 kr/månad som jag har haft de senaste åren då man snålat på sin föräldrapenning, så känner man sig ju rik som ett troll just nu. Men jag är rädd för att man kommer att vänja sig ganska fort, för alltid finns det ju hål att stoppa pengarna i. Och mycket är det som förfallit här hemma och går på sista versen, men det känns ju skönt att slippa vrida och vända på varje krona i alla fall.

Och det blev sovmorgon i morse!!!!! Emil vaknade inte förrän 6.30 och Gry sov ända till 7-tiden, så när jag gett Emil sin flaska så kunde jag krypa ner i soffan intill honom och ligga där och slöa tills Gry kom upp. Fast nu är de utvilade och har fullrulle i benen. Kl 8.30 hade jag redan stoppat dom i badet för att aktiveta dom lite. Nu ska jag försöka ta en dusch själv men det känns som att det kan vara risk att de river hemmet under tiden. Det får bli en snabb dusch så att vi kan komma oss ut så de får springa av sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0