Biblioteket

Idag efter dagis så slank vi in på biblioteket, Emil har ju en ny passion till hur allt fungerar och ville så järna låna en bok om hur kroppen fungerar. Så det var bara att gå in och kolla om de hade något inne och vi hittade Lilla kropps-skolan, och det verkade vara något som Emil blev nöjd med. Och så slank en bok med om hur flugor fungerar, Har du sett flugan?
Och boken om kroppen ville han höra om och om och om, det var så spännande.

Lagom tills det var dags för barnen att gå och sova så skulle jag iväg till dagis på föräldrarådsmöte, och eftersom Nicke höll på att natta Gry just när jag skulle gå så mutade jag Emil med en halstablett och satte honom i soffan och han sa glatt hejdå och han lovade att gå och lägga sig sen, och nä det var inga problem att sitta där själv och vänta på pappa, för pappa var ju bara inne i sovrummet och natta Gry.
Och han hade skött sig riktigt fint och när Nicke fått Gry att somna och kom ut i vardagsrummet så stod han där och kolla på tv och berättade att han hade en halstablett, men att han råkat svälja den och att den då hade åkt ner genom matstrupen till magsäcken där den knådats för att sen åka ut i tarmarna och sen kommer den att komma ut som bajs.......Ja han lyssnar ju på vad man läser i alla fall, och kommer ihåg. Så nu kommer han väl berätta om matsmältningsapparaten för alla som orkar lyssna.

Och eftersom han råkat svälja halstabletten så hade han ju tagit sig friheten att ta en ny. Till saken hör att påsen låg längst in uppe på micron, dit når han inte.....OM han inte först hämtar en stol och klättrar upp på, förstår att han tycker att det är kanon när pappa nattar lillasyster och mamma går på möte.

Kommentarer
Postat av: Katja

Vilken himla rolig ålder han är i :-)
Vi sitter här och asgarvar åt dina historier på kvällarna hehe.

2008-01-22 @ 20:12:26
URL: http://pucko73.blogspot.com
Postat av: Nina

Ja 3-åringar är bara för sköna.

2008-01-22 @ 20:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0