En hel dag på dagis

I morse var en sådan morgon att jag hör någonstans långt borta hur Nicke och Emil kliver upp. Jag och Gry sover lugnt kvar, och det hade vi kunnat fortsätta med ganska länge om det inte var för att vi måste upp och till dagis vi med. Gry ligger kvar en stund till medans jag går upp för att sätta på kaffe, och när jag kommer ut i köket så upptäcker jag att det redan är gjort. Nicke den raringen har satt på det innan han och Emil gick, mmmmm vad jag gillar sånt.

Gry knallar in på dagis som om hon aldrig gjort något annat och efter en kvart ungefär säger de att jag kan gå ut i personalrummet och sätta mig. Och där ute blir jag sittande......typ resten av dagen!!!!! Tanken var ju att jag skulle äta där med Gry och sen skulle vi hem, men allt hade gått så bra så de åt utan mig. Trodde att de skulle komma ut med henne sen när hon ätit klart, men nääää. De kommer ut och säger att hon sover...... Jaha och jag börjar ju nu (kl12) vara lite små hungrig, men känner att jag vill inte gå därifrån ifall att hon skulle vakna om en kvart och vara lessen. Men inte vaknade hon efter en kvart inte, nä hon sov i 1 timme och 20 min och stannar dessutom och äter mellis och bara trivs som fisken i vattnet.
Så när jag får med mig mina barn därifrån så har klockan blivit 15.00!!!!!! Och nu är jag så hungrig att det gått över så det blir bara en macka när vi kommer hem för sen är det ju snart dags för middag.
Ja nu återstår det bara att se hur det går i morgon, men de tycker att hon är mer eller mindre färdig inskolad min stora lilla flicka.

Kommentarer
Postat av: Katja

Vilka duktiga barn du har gumman.

Ja, färdigt kaffe på morgonen kan förändra hela dagen. Söt sambo du har :-)
Puss

2008-01-14 @ 19:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0