Jobba över.

Nicke har nu möjlighet att jobba över på jobbet så mycket han bara orkar, och lite övertid tackar man ju inte nej till då det alltid finns hål att stoppa extra pengar i. Men visst är det drygt och trist här hemma om kvällen utan honom.
Och nu mer än någonsin är jag ganska glad över att vi faktiskt inte köpte något av alla husen vi var och tittade på i Morgongåva, för då skulle han ju ha så långa arbetsdagar att han aldrig skulle vara hemma förrän 18.30.
Och det är inte så buskul att stå här med två griniga och trötta barn, laga mat ge dom mat och därefter hinna få lite kvalitetstid med dom OCH hinna röja upp efter middagen och sen börja förberedelser inför natti natti. Och åter igen går mina tankar till alla ensamstående föräldrar där ute som alltid har det så, dag efter dag. Aldrig ha möjlighet med lite tid för sig själv och alltid vara den som står för allt ansvar och får möta alla konflikter, ja det är svårt för mig att begripa hur de orkar. Fast när man väl står där så är det ju klart att man orkar, för barnen går man ju igenom eld och vatten. För hur jobbiga och griniga och jävliga de än är, så när de somnat för natten och sover gott så är de ju så fina att man glömt hur dagen varit för länge sedan.

Kommentarer
Postat av: Katja

Men av alla pengar ni får kan ni ta ytterligare hotellnätter på Sandham och därmed vila upp er. Eller komma hit :-)

2008-01-10 @ 22:38:47
Postat av: Nina

Ja komma till er ligger ju väldigt högt upp på "att göra" listan.

2008-01-11 @ 11:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0