Sol sol du härliga sol

Idag äntligen så visade den sig en stund, den korta tid det väl är ljust så var det sol. Mmmmm vad härligt.
Jag blir snart tokig i detta mörker och galen av allt regn, gråväder, mörker, regn och mera gråväder. Fast det är nog mörkret som är värst, att knappt få se dagens ljus gör mig låg, medstämd och sur. Och jag är evigt tacksam att Nicke inte vill tillbaka norrut, för jag hatar vinter och jag HATAR att frysa. Nä hellst så skulle jag vilja bo någonstans där det är varmt åretom, sol , värme och glädje. Solen gör mig lycklig och glad, och på sommaren mår jag allra bäst. Tänk om man ändå slapp overaller, mössor , vantar och tjocka vinterkängor, ja det vore något. Men nu är jag ju inte ensam över att bestämma i denna familj, och hur det än är så har barnen det bäst i Sverige.

Kommentarer
Postat av: Katja

Det håller jag med om till 100%. Tyvärr,för visst är det nice utomlands i värmen. Vi får flytta till nåt varmt ställe när ungarna blivit stora och karlarna dumpat oss för några 20 åringar. Så får vi flytta utomlands och ragga lammkött ;-)

2008-01-10 @ 20:42:29
Postat av: Nina-Pina

Ja du borde ju veta. Fast du glömde en sak....vi får nog ta med männen för jag kommer inte på en endaste anledning till att de skulle välja bort OSS för några 20-åringar, inte Ljuva duvan och Sköna bönan *blink*

2008-01-10 @ 20:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0