En dag på stranden

Idag packade vi picnic korgen och for iväg till Eriksö, Vaxholm. Ja det var ju precis som när man själv var liten. Fast den största skillnaden var ju förståss att DÅ åkte man tidig morgon för att få bästa platsen och stannade till sena kvällen, NU är vi ganska nöjda redan efter ett par timmar, främst för att mamman i huset inte tål hur mycket sol som hellst. Ja jag är ju den enda i familjen som inte har några grekgener. Och tack och lov har båda barnen fått sin pappas grekiska pigment och tål solen mycket bättre än jag. Begriper inte hur jag överlevde som barn, men solen var ju inte så vass då som den är numera.

Vi kom dit, vi badade och sen åt vi lunch som vi hade med, pitabröd med kyckling röra och grönsaker. Och sen styrde vi bilen mot Uppsala och Akademiska sjukhuset där min mamma ligger inne för sitt ben. Hon visste inte att vi skulle komma och hälsa på och sken upp när vi dök upp som gubben i lådan. Pappa var också där och blev glad över att se oss, och barnen var helnöjda över att få spendera lite tid men mormor och morfar, Gry kröp upp i morfars knä och satt där tills vi skulle åka.

Sen blev det ett glassstopp vid en mack innan vi åkte hem igen. Parkerade bilen och gick till krutan och käkade. Och det är riktigt kul att gå på restaurang med barnen numera, de uppför sig och sitter stilla och äter sin mat. För säkerhets skull så hade vi med oss lördagsgodis som muta om ifall att det skulle bli katastrof, men de skötte sig så fint så. Ja självklart fick de sitt godis i alla fall och gick glatt och mumsa på det på vägen hem.

Nu ska barnen bara i säng, och själva hoppas vi på att få dela en flaska vin i lugn och ro när de knoppat in.







Och tänk....vi hade kameran med oss.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0