Kryssning med en miljard barn

Vilken rolig dag vi hade igår, ja det är ju inte utan att man var lite matt i pälsen när Nicke kom och hämtade oss vid Stadsgårdskajen vid 19-tiden.

Dagen började tidigt då klockan ringde 05.00, jag smög upp satte på kaffe och smög in i duschen, sen var det dags att väcka de andra. Och båda barnen vaknade utan knorr och var fulla av förväntan. Vi stack iväg vid 6-tiden så att vi skulle ha gott om tid om det skulle vara köer bland alla vägbyggen inne i stan. Men trafiken flöt på och vi var framme i godtid, för att inte säga tidigt!!!!!
Det tog inte lång tid innan Lingemarks och Enbrands bilar svängde in i garaget och vi hade inte ens hunnit checka in innan Maarit dök upp.

När vi kommit ombord så började vi med sjöfrukost, lite rörigt blev det allt man jag tror att alla fick i sig så de var mätta och belåtna. Det är ju synd att barnen inte har förstått än hur skönt det är att sitta och äta frukost länge.......Ja den tiden kommer väl.

Sen var det bara att släppa lös alla barnen på leklandet dvs hela konferans våningen som det gjort om till lekavdelning under sommaren. Hoppborg, bollhav, lego i alla storlekar, rit grejjer, spel, leksaker högt och lågt, ja ett paradis för barn med andra ord. Och med 7 barn att hålla reda på så hade vi jämt skägg, hade man inte koll på sina egna så hade man ögonen på någon annans, ja det var inte så noga vems barn man bar runt på eller lekte med.

Efter att vi ätit lunch var vi framme vid Mariehamn och det var dags att byta båt och åka tillbaka. Emil var lite trött  och ville vila lite i Grys vagn och lilla killen kroknade totalt och missade hela båtbytet, ja han sov en bra stund.
Ja en ny båt med ett nytt lekland! Och dessutom så var Kristina, Jannica, Urim, Angelina och Leonard på denna båt. Så nu var det två till barn som anslöt till skaran. Och de blev bra förvånade när vi stod där på båten rätt vad det var, ja det kom som en trevlig överraskning då de precis började ha sådär lagom långtråkigt.

Ja det var ett gäng trötta men nöjda barn som klev av båten med händerna fulla av nya leksaker och en och annan godispåse. Och själv var jag helt slut ska jag erkänna, det är ju inte så mycket avkoppling att åka med små barn, men kul var det i alla fall. Men det lär nog dröja till nästa sommar inna jag gör om det! Hahahaha
Och eftersom kameran råkade följa med Maarit i hennes vecka så kommer det lite bilder en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0